Login/Registracija

Sara Jo nasmejala fanove: Pogledajte kako je deka podržava pred nastupe

Jedna od najaktuelnijih mladih pevačica na našim prostorima Sara Jo, uveliko je poznata po svojim brojnim nastupima koje uvek donese ogromnu količinu energije i zahteve koreografije. Među njenim predstojećim nastupima nalazi se i Mjuzi Vik na Ušću koji će biti održan od 25. do 27. avgusta.

Tom prilikom Sara Jo je na svom instagram storiju odlučila da podeli jednu veoma slatku poruku podrške koja joj je stigla od deke i time nasmejala i raznežila brojne svoje fanove.

Naime, njoj je deka povodom nastupa na Mjuzik Viku poslao poruku “Pratim tvoje programske aktivnosti posebno nastup 25. i 27. avgusta. Ovde sve više ih znaju da si mi unuka pa ili mi se u prolazu jave vezano za tebe ili me zovu… Tako da je deda u svom elementu a ti samo tako po svom receptu. Za mene bez brige. Ludo voli te deda.”

Sara je podelila ovo na svoj instagram i napisala “..A mislim da neću nikad imati bolju najavu za Mjuzik Vik festival od ove dedine poruke. Neopisiva ljubav je to!” a potom i dodala da ona nastupa 25. avgusta.

Iste večeri sa njom će nastupiti još i Rasta, Cobi i Angellina, dok će i naredna dva dana na Ušću publika imati prilike da čuje i druge velike izvođače među kojima su Crni Cerak i Lacku, Gazda Paja, Corona i Rimski, Devito, Teodora, Relja, Nikolija, Nucci, Voyage, Zera, Djexon i Coya, Indodjija i finalisti IDJShow-a.

Foto: Instagram,
Autor: Grand.Online