Login/Registracija

Zbog Zejne gore mreže: Pevačica bez brusa došla u emisiju

Pevačica Zejna Murkić sinoć je gostovala u emisiji „Amidži šou“ i neobičnim stajlingom raspametila sve.

Ona je providnu haljinu sa cvetovima ponela bez brushaltera, a bradavice je prekrila ispupčanim cvetom, što je mnoge iznenadilo i pokrenula lavinu komentara na Instagramu.

„Baš smelo“, „Neverovatno si lepa“, „Bez brusa? Au“, „Najlepša si“, samo su neki od komentara koji se i dalje nižu ispod Zejninih fotografija na društvenim mrežama.

Inače, pevačica je za Grand rekla da nikad nije imala problema sa kilažom i da je za svojih 36 godina prezadovoljna izgledom, pogotovo nakon porođaja. Ali iako ceo život trenira i sebi ne može da nađe nijednu zamerku u fizičkom izgledu, jednu stvar deli sa gotovo svim majkama koje su se porodile carskim putem.

– Sve koje smo imale carski rez generalno imamo problem sa donjim stomakom, čak i posle vežbi, kao da taj mišić ne reaguje. Ali ako se krećemo i ako vežbamo, možemo da jedemo šta želimo. Jedino sam protiv večere zato što to zna da utiče na kilažu, pogotovo kod nas muzičara koji radimo do kasno – otkrila je Zejna.

Podsetimo, Zejna je nedavno za Grand otkrila da je razočarana plasmanom na „Pesmi za Evroviziju“ na kojoj je učestvovala sa pesmom „Rumba“.

-Mislim da smo zaslužili možda i da pobedimo, ali eto, stvar ukusa i stvar žirija. Sve ima svoj put ali da smo bili jedan od ozbiljnih kandidata za pobedu to jesmo i jako sam ponosna na celu moju ekipu i na moju pesmu – istakla je Zejna i naglasila da je napravljena velika greška.

-Prema glasovima publike Princ od Vranja je trebalo da pobedi ali su i njemu kao i meni falili glasovi žirija. Ipak oboje smo završili sa velikim radom i hitovima ali nismo imali priliku da predstavljamo Srbiju što je velika šteta za Srbiju – rekla je pevačica za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram,
Autor: I. A.