Darko Lazić doneo prase na proslavu, pa poludeo zbog Slobe Vasića: „Sram te bilo“ (VIDEO)

IMG 20230316 WA0006

Pevač Sloba Vasić i njegova supruga Jelena Karagić, pokrenuli su novi biznis i upriličili slavlje tim povodom na kome su se pored bliskih prijatelja i porodice, pojavile i kolege sa estrade, a među prvima Darko Lazić.

On je sa osmehom na licu stigao na proslavu, ali i doneo neobičan poklon, a to je pečeno prase.

– Eto malo da ih obradujem. Nije moje prase, uzeo sam ga kod mojih dobrih prijatelja, mislim da je baš dobra fora za otvaranje – nasmejao se pevač.

IMG 20230316 WA0004 1

Lazić nije krio sreću što se našao na proslavi kolege i prijatelja, pa otkrio kako izgleda njihova svakodnevnica.

-Viđamo se kada god nam vreme to dozvoli, svako ima svoj put i porodicu, tako da je teže da se organizujemo, ali uvek nekako nađemo vremena za druženje – izjavio je Darko i dodao:

-Jedem samo meso, živim zdravo koliko je to moguće. Katarina sprema sve zdravo, tako da se trudim koliko mogu. Podvrgnuću se novoj operaciji uskoro, nije mi ranije ništa smetalo, ali želim da izgledam savršeno – rekao je Darko a pitanje o bivšoj suprugi Ani Sević ga nije previše obradovalo:

– Idemo na sledeće pitanje, neka je živa i zdrava. O bivšima sve najlepše – odbrusio je Darko.

IMG 20230316 WA0005

Njegov kum i kolega Sloba Vasić sve vreme je Darku kao dobar domaćin pravio društvo, a malo je i zapevao, a onda je Darko saznao da je Slobinoj ćerki danas rođendan, što ga je potpuno izbacilo iz takta:

-Kumici rođendan? Nemam pojma! Sram te bilo, nisi mi rekao da je detetu rođendan! NIsam znao, sad ću pare da dam! – poručio je Darko domaćinu i svom velikom prijatelju.

Šta je još rekao Darko Lazić prilikom dolaska na Slobino i Jelenino slavlje pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić