Teodora Džehverović pokazala kako se dižu tegovi, evo spiska vežbi (VIDEO)

334572543 724742895760613 6180874298000652087 n
Foto: Instagram teodoradzehverovic

Teodora Džehverović jedna je od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a zbog atraktivnog izgleda često dobija komplimente javnosti. Da bi postigla što bolji luk, Džehva redovno posećuje teretanu, a vežbe koje radi i kilaže sa kojima radi nisu nimalo naivni.

Na snimku koji je Teodora objavila na svom Instagram storiju vidi se kako ona marljivo u pretklonu podiže tegove, i to radi u serijama 8 puta po 32 kg, 10 puta po 28 kg i 12 puta po 24 kg.

Za njeno mišićavo telo potrebne su vežbe, a pevačica rado posećuje teretanu i ne pada joj teško da u rukama drži težine koje nije lako ni nekim pripadnicima jačeg pola da tek tako podižu u serijama.

Podsetimo, nakon što je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem, Tea se u potpunosti posvetila sebi, a nedavno je ponovo upisala časove plesa koje je u mlađim danima pohađala. Pevačica je objavila duet „Drift“ sa koleginicom Breskvicom koji već preti da postane hit.

Teodora Dzehverovic 1
Foto: Instagram teodoradzehverovic

Nedavno je Džehva priznala i da se okrenula zdravim životnim navikama, pa je tako u vreme dok je bila na odmoru pila isključivo sokiće.

Na sledećoj objavi pevačica je otkrila i da ne konzumira alkohol, naročito kada odmara.

Kakvo je vreme došlo da Džehvi pije samo tonik, ne džin, samo tonik – našalila se nedavno Teodora.

Foto: Printscreen youtube/Instagram teodoradzehverovic,
Autor: A.Dačić