„Gledala sam kako gubim majku“, Lenče Kukić osmehom prikrivala najveću bol

LENCE KUKIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 39

Tokom višemesečne borbe u takmičenju veterana „Nikad nije kasno“ šarmantna Makedonka Lenče Kukić trijumfovala je samo nekoliko godina nakon što je tu titulu pobednika osvojio njen suprug Goran.

Na njen talenat niko nije ostao ravnodušan, a danas, sa ove tačke gledišta Lenče tvrdi da bi se bez razmišljanja ponovo prijavila u muzički šou Žike Jakšića.

-Što se mene tiče opet bih! Ma ja to ne doživljavam kao takmičenje već uživanje. Goran i ja smo nekako operisani od pomisli da kada se negde takmičiš možeš da izgubiš. To treba da shvatimo kao normalnu stvar, prosto ako nije momenat da pobediš nema veze- objasnila je pevačica, a sa njom se usaglasio i njen suprug koji se takođe može pohvaliti neverovatnim talentom zbog koga je postao miljenik širom regiona.

-Mi smo učestvovali u Makedoniji na mnogim festivalima, nosili smo nagrade i prve, druge i treće, ali se dešavalo i da ne uzmem nagradu. Kada sam se ja prijavio, sve kolege su mi rekle da to ne radim jer me svi znaju u Makedoniji, pa me pitali „Šta ako se desi da ispadneš?“ Pa šta ako ispadnem ispadnem, za mene je to kao festival. Želeo sam da se pojavim i da me vidi šira javnost. To je naš posao, mediji, televizija…- objasnio je nekadašnji pobednik „Nikad nije kasno“.

LENCE KUKIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 57

Međutim, gotovo niko, sem porodice Lenče Kukić nije znao kroz šta je prolazila poslednjih meseci na Grandovoj sceni.

-Ja sam imala jedan nemili događaj. Zapravo počelo je sve kako teba i na kraju mi se desilo, u poslednje tri finalne emisije da me je majka napustila. I baš u to vreme mi je bila katastrofalna situacija, pa sam se vratila na snimanje, pa nazad put za Strumicu. Znaš kad ti je stalno to u mislima, ti vidiš da ćeš da izgubiš majku. Stvarno je bilo tužno ali na kraju sam se nekako vratila, ne umem to da objasnim- ispričala je Lenče i priznala da veoma često gledao video iz finala te se priseća svoje tuge dok je izvodila numeru „Lepi moj“.

VESNA MILANOVIC I GOSTI ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 38

Koliki je profesionalac potvrdio je i njen suprug Goran i otkrio detalje porodičnog gubitka kroz koji su tada zajedno prolazili.

-Mi smo posle kapele otišli kući i otišli da radimo svadbu, sutra sahrana i posle toga smo opet radili svadbu. Tako je bilo i kod mene, ali život je takav, to je naš posao- dodao je pevač.

Klikom na video ispod se podsetite kako je Lenče izvela čuveni hit Lepi moj:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović