„Najteže mi je što nemam svoju kuću“ Tanja Savić prvi put progovorila o stambenom pitanju: „Samo da me zdravlje posluži“

Tanja Savić kuća

Tanja Savić i Muki Bešić uživaju u ljubavi koju više ne kriju od očiju javnosti, a pevačicinog dečka prihvatili su i njeni sinovi sa kojima je u sjajnom odnosu.

Iako mnoga deca razvedenih roditelja teško prihvataju njihove nove partnere, Tanja je srećna što je našla čoveka koji je znao kako osvoji njihova srca.

tanja savic o 11 godina mladjem decku

 – Muki ih je razmazio, sa merom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj deci. On ima autoritet prema njima, dečaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvek sam i bila – rekla je Savićeva i doala:

Moji sinovi ga zovu Muki, oni imaju svog oca. On je njihov prijatelj, trudimo se da im ulepšamo život.

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 22092022 FOTO ELENA 52 ok

Tanja Savić kuća

Tanja se dotakla i svadbe i proširenja porodice o kojoj mašta.

Kad mi prođe album, Arena, onda će biti svadbe. Pošto nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište, planiram da to uradim, kad sve to sredim, kad budem 40+, onda ću da planiram i venčanje. Samo da zdravlje posluži. Volela bih devojčicu jednu, to bih baš volela, baš – istakla je pevačica.

Tanja je otkrila gde sad žive, te otkrila da je beogradska Arena odavno zakazana.

 Za sad smo u stanu. Kad budem imala svoju kuću, dvorište… Malo je smešno, ali ja stvarno nemam kuću. To mi je najteže. Arena će biti, znam i datum, ali se ne najavljuje još – istakla je pevačica.

(Blic)

BONUS VIDEO- Tanja Savić o Zvezdama Granda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:


Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.