Stefan Kosmajac živi u raju: Kuća okružena zelenilom, voćnjak i vinograd, a jedna prostorija izaziva lavinu emocija VIDEO

Stefan Kosmajac kuća

Za razliku od većine estradnih ličnosti koji žive u Beogradu, Stefan Kosmajac nije napustio porodični dom na Kosmaju gde i dalje živi.

U prostranom dvorištu pored puta koji odiše zelenilom nalazi se kuća od cigli, a kako i sam priznaje obožava mir koji ima okružen prirodom.

hfe

Stefan Kosmajac kuća

Mene vezuju obaveze za grad, u Grandu sam i ako su neke svirke, emisije tu sam. Inače, što se mene tiče ja bih ovde živeo stalno, odmaranje mozga, nemaš šta da čuješ osim ptičica– kaže pevač.

ji

Ispred kuće nalazi se baštenski nameštaj za predah na svežem vazduhu, dok se tik pored prostire drvored trešanja, a niže i vinograd.

jdi

Unutrašnjost kuće opremljena je tako da se oseća posebna toplina, dok dnevnu sobu krasi zid prepun ikona.

Capture 3

Na ideju pevača, jednu prostoriju posvetio je uspesima svog oca Mladena Kosmajca čije je omote ploča i diplome uramio, i na koje je izuteno ponosan.

dhuwd

Držali su to u nekom ormaru, ali mislim da tatin život treba da bude istaknut, ne da stoji u ormaru da niko ne vidi. Voleo bih i ja da imam nešto jednog dana, nije to mala stvar– kaže Stefan.

hdus

Iako i u svom dvorištu ima oazu mira, pevač voli da prošeta do crkve u blizini kuće koja se nalazi na prostranoj poljani na koju dolazi od detinjstva.

Kako izgleda Kosmajčeva kuća na Kosmaju pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Autor: S. Čumić