Tamara Milutinović pokazala telo nakon porođaja: Prošetala u uskim helankama i kratkoj majici i ostavila sve u šoku: „48 dana posle“ (FOTO)

TAMARA MILUTINOVIC ZGS SNIMANJE 03052023 FOTO MUNJA 94 ok

Pre manje od dva meseca, porodila se Tamara Milutinović koja je na svet donela ćerkicu Emili. Novopečena mama ne krije koliko uživa u novoj ulozi kojoj se u potpunosti posvetila i ne žali za trenutnom poslovnom pauzom.

Pevačica često deli na društvenim mrežama fotografije i snimke iz porodičnog doma, a sada je objavila svoju sliku na kojoj je pokazala kako izgleda njeno telo nakon porođaja.

TAMARA MILUTINOVIC NNK SNIMANJE 09112022 FOTO MUNJA 54 ok

Tamara Milutinović pokazala telo nakon porođaja

Naime, Tamara je prošetala u uskim helankama i kratkoj majici koja je istakla deo njenog ravnog stomka zbog čega je izazvla lavinu komplimenata na ralun svog izgleda o kome sanjaju mnoge mame koje su se nedavno porodile.

48 dana posle– naoisala je pevačica u opisu fotke na kojoj pozira.

Screenshot 20231024 084914 com.instagram.android

„Au, svaka čast“, „Kako si ovo uspela?“, „Blago tebi“, „Goriš“, samo su neki od komenatara koje je izazvala ova objava.

Inače, Tamara je rešila da se zbog najlepše uloge u svom životu povuče sa javne scene, ali samo trenutno s obzirom da je muzika njena prva ljubav.

Definitivno, ne želim da odustanem od muzikeDopada mi se što se moj suprug slaže da zauvek ostanem u muzici jer on smatra da sam rođena za to. Mislim da je najbitnije da imaš partnera koji će da te podržava u svemu. Danas je to veoma teško, mislila sam da nikada neću sresti nekoga ko će hteti da me upozna onakvu kakva ja zaista jesam – objasnila je pevačica za Grand.

BONUS VIDEO- Tamara Milutinović tik pred porođaj:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić