Login/Registracija

Svi detalji veselja kod Ražnatovića: Lumpovalo se do jutros, letele šuške zbog rođenja Krstana, a Veljko u delirijumu zbog ove pesme (VIDEO)

slajvlje krstan

Juče je porodica Ražnatović postala bogatija za još jednog člana kada je Veljkova supruga Bogdana na svet donela naslednika kome su ponosni roditelji dali ime Krstan.

Kako dolikuje Ražnatovići su sinoć priredili gala slavlje u svom porodičnom domu na kome se pojavio veliki broj pripadnika estrade koji su se latili mikrofona, međutim glavni za dobru atmosefru bili su Aleksandra Bursać i Joca Stefanović.

oca s

Oni su za proslavu naruči bogat ketering, pa je bilo svega na trpezi – „od igle do lokomotive“.

Ponosni tata Veljko, očekivano je bio najveseliji, njemu su u više navrata cepali majicu, pa je morao da ih menja non-stop, a posebno ga je pogodila pesma „Rađaj sinove“, pa se tada udarao po grudima, veselio i pevao na sav glas.

On je u jednom trenutku izašao iz porodične vile, kitio je trubače evrima, a vatromet koji su organizovali u čast malom Krstanu je video ceo Beograd.

Veljkova sestra Anastasija Ražnatović nije mogla da prisustvuje proslavi, a ona se trenutno nalazi u Španiji gde je, kako dolikuje, proslavila dolazak drugog naslednika na svet.

heuow

Ponosna baka Ceca nije krila sreću i uzbuđenje zbog dolaska još jednog unuka, pa je za medije otkrila da bi volela da dobije unuku.

Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje.

huo

Bokser Veljko Ražnatović pojavio se večeras ispred porodične kuće na Dedinju, te pripadnicima sedme sile otkrio kako se oseća nakon što je danas dobio drugog sina, Krstana.

– Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hoću, hvala vam najlepše – rekao je ispred svoje kuće.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.