Login/Registracija

Katarina podelila fotografiju obnaženog supruga, Darko Lazić vidno uznemiren: „Ljut sam, šta on to ima?“

Poslednjih dana Darko Lazić promoviše svoje nove pesme koje sjajno prolaze kod publike i radi punom parom, a za potrebe novog spota Darko je sa ženom Katarinom posetio Zlatibor koji je jedana od lokacija na kojoj će snimati kadrove.

Pevač se na Instagramu pohvalio novom mašinom, a onda je Katarina na svom profilu objavila fotografiju iz kreveta sa suprugom, ali je na njoj primetno da je pevač vidno neraspoložen.

Smorio se jer nema parfem od 1,2 miliona dolara -napisala je Darkova supruga na Instagramu, a u videu se čuje kako svog dragog ispituje zbog čega je ljut.

Što si ljut? Jel zbog toga što nemaš taj parfem? – pitala je Katarina supruga kroz osmeh.

-Da – odgovorio je tužno Lazić.

Katarina mu je zatim obećala da će mu kupiti željeni parfem, ali ni to nije pomoglo pevaču da mu se raspoloženje popravi.

Marš! Šta ima u sebi parfem od milion dolaraŽ? Pa meni ne treba ta bočica s dijamantima uopšte, samo parfem. Ne znam koliko košta parfem – pitao se Lazić.

Podsetimo, poslednjih nekoliko meseci, Darko Lazić prošao je kroz turbulenatn period kada je morao da napravi pauzu od nastupa usled komplikacija nakon operacije uklanjanja viška kože.

Nakon oporavka, pevač se vratio na velika vrata na scenu i radi punom parom, ali i objavljivanju novih pesama koje je publika željno iščekivala, a u svemu mu njaveću podršku pruža supruga Katarina.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk