Login/Registracija

Priča se da je u teškoj materijalnoj situaciji, a suprug Bebi Dol je prava misterija: Pevačica ga devet godina drži u tajnosti

Pevačica Bebi Dol koja je navodno nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u Beogradu živi povučen život daleko od očiju javnosti, a od 2014 godine je u braku sa Aleksom Todorovićem, koji je potpuna misterija.

Pevačica je svojevremeno za domaće medije detaljnije govorila o njemu.

Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka – otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za Gloriju.

Bebi Dol je opisala i kako je počela ljubavna priča između njen i njenog supruga.

Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao – prisetila se pevačica.

Vlasnica hita „Brazil“ priznala je i da joj se sa suprugom desila ljubav na prvi pogled, ali i čime joj je najviše privukao pažnju.

– Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali – rekla je Bebi Dol jednom prilikom za domaće medije.

Inače, po estradnim kuloarima već duže vreme kruže priče da se jedna od najvećih pop zvezda stare Jugoslavije nalazi u teškoj materijalnoj situaciji. Upravo to može i bito razlog njenog povlačenja iz javnog sveta.

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk