Login/Registracija

Stoja pokidala hit sarajevskog kantautora, komentari na mrežama sve govore: „Da sam Merlin poslao bih cveće“ (VIDEO)

Pevačica poznata pod nadimkom Instirucija, folkerka Stojanka Novaković Stoja pokazala je da ne samo da pravi fantastičnu atmosferu na svojim nastupima, već i da sjajno izvodi i pop numere, možda čak i bolje od samih originalnih izvođača.

Snimak na kojem Stoja peva Merlina zapalio je mreže, a pevačica je morala ponovo da ga objavi na merežama na insistiranje publike.

stoja peva merlina

-Na molbu mnogih od vas, pustiću ovaj deo mog nastupa na zid Instagrama, očigledno vam se svidelo… Inače, ako na svojim nastupima i otpevam po koju tuđu pesmu, to su samo kvalitetne pesme, koje se meni lično svidjaju i od kolega koje lično cenim. Ne pevam trenutne, aktuelne ili prolazne hitove da bih se dodvorila publici i „pravila atmosferu“ u klubu. Jer Stoja je institucija – poručila je pevačica u opisu videa na kojem je pokidala pesmu Dina Merlina.

STOJA ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP ok

Pozitivni komentari nizali su se ispod ovog Stojinog videa, a jedan objašnjava sve.

-Kakva pevačina, da sam Merlin poslao bih cveće da se zahvalim na ovakvoj izvedbi pesme – napisao je jedan korisnik Instagrama koji je u jednoj rečenici poentirao nakon mnoštva pozitivnih komentara.

STOJA ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO MUNJA 14 ok

Inače, pesme Dina Merlina popularne su decenijama, a sarajevski kantautor je ovih dana na truneji na kojoj samo u Beogradu nastupa četiri puta u Areni.

BONUS VIDEO: DIno Merlin – Koncert – Arena 18.11.2023.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/R.Jovanović/D.Vehabović,
Autor: A.Dačić