Stoja bez zadrške rekla šta misli o Jani: „Ne znam zaista zbog čega sve to“

STOJA ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP 16 ok 2

Pevačica Stoja Novaković Stoja odlučila je da govori o odnosima na estradi, pa se, između ostalog, dotakla i svog odnosa sa Janom Todorović.
Naime, kako se mnogo spekulisalo da jedne od najzaposlenijih folkerki nisu u najboljim odnosima, Novakovićeva je sada stala na put govorkanjima.

-Ne znam zaista zbog čega sve to? Jana je moja kolegica, žena odlično radi svoj posao, bori se kao i svaka od nas. Nas dve nismo imale nikakvih međusobnih problema i sve je među nama čisto – rekla je Stoja a prenosi Ekspres.

stoja

Podsetimo, folkerka Stojanka Novaković Stoja trudi se da živi mirnim životom daleko od estradnih dešavanja. Iako je u poslu aktivna, snima pesme i redovno nastupa, javna pojavljivanja ne voli.

Stoja video

Ranije je vrlo bila aktivna na društvenim mrežama a onda je odjednom samo nestala.
Pevačica je nedavno otkrila i razlog zašto je nije bilo na društvenim mrežama:

-Zaboravila sam šifru i nije me bilo nekoliko godina. Stoja ponovo tvituje! – rekla je pevačica pre nekoliko meseci i počela da tvituje na X mreži.

BIONUS VIDEO: Peja otkrio koliko je Brena uzela bakšiša sa jednom pesmom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić