„Plašili su se moje reakcije“, Dejan Matić proživeo pakao na rođenoj svadbi: „Prošao sam najgore“

dejan matić na svadbi

Iako ne voli da otkriva previše detalja iz privatnog života, pre više od deset godina je Dejan Matić na svadbi proživeo najgori trenutak koji ne može da zaboravi.

Naime, umesto da mu to bude najlepši dan u životu jedan deo veselja mu nikako nije prijao.

Dejan Matic ugovor 1

Dejan Matić na svadbi

– 2012. godine kad sam ja stao na „ludi kamen“, bilo je 750 ljudi i slikanje je trajalo 2 i po do 3 sata. To mi je najteže bilo. I kaže moj prijatelj Goran Šljivić, koji je među 5 na estradi mojih najboljih „ja sam se samo plašio mladoženje i njegove reakcije“. Tako da ove pripreme su ništa, prošao sam najgore – rekao je Dejan i dodao:

Ali to je bio jedan od mojih najlepših dana u mom životu. Bila su još dva lepša. To je 17. decembar 2012. i 21. marta 2015. kada su se rodili Zoran i Konstantin. Možda bude još tih najlepših dana, videćemo.

DEJAN MATIC NNK SNIMANJE 20092023 FOTO MUNJA 5
Dejan Matić na svadbi

Matić je istakao i da najviše voli da provodi vreme sa porodicom u Grčkoj gde poseduje nekretninu.

Prošle godine mi je to bio neki ventil, nisam nešto dugo bio, ali to što sam bio, bilo je jako kvalitetno. Ja recimo, dođem, raspakujem i kažem, ajmo momci, ajmo u vodu. Kaže žena, pa pola deset uveče, nema veze. Zoran je recimo imao nepune dve i po godine. I mi plivamo bez mišića do bova i nazad za sladoled– objašnjava Deki.

dejan matić na svadbi
Dejan Matić na svadbi

Pevač je nedavno otkrio i da li namerava da se vrati iz Beča, gde živi godinama, u srpsku prestonicu.

– Ja sam privatno u Beču, a poslovno sam u Beogradu. Kako ima puno posla sve sam manje u Beču, ali odvojim tih par dana da se posvetim porodici i dečacima i da učestvujem u njihovom odrastanju tako da sam nekako spojio lepo i korisno. Mislim i da imam mnogo više vremena da se posvetim njima tamo nego što bih imao u Beogradu. Balansiram i dobro mi ide – ispričao je Dejan.

(Kurir)

BONUS VIDEO- Dejan Matić priča viceve:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.