Login/Registracija

Dragana Suljkanović uputila Žiki poziv koji se ne odbija: „Vole ga žene, moram to da uradim“ (VIDEO)

Dragana Suljkanović je prilikom nastupa u emisiji ,,Nikad nije kasno“ uputila Žiki ponudu kakva se ne odbija.

Dragana Suljkanović (45) rodom je iz Makedonije ali trenutno živi u Švajcarskoj, a nas je zanimalo kako se rodila ideja da se prijavi za šou.

upoznajte takmicare 7
Dragana Suljkanović pozvala Žiku u Švajcarsku

– Kao mlada sam otišla u Švajcarsku gde sam pevala neke tri, četiri godine, onda sam se udala i ostala da živim tamo. Bila mi je želja da učestvujem u ovoj emisiji pa sam se odatle prijavila, a onda je usledio poziv – ispričala je takmičarka na početku.

Dragana Suljkanović pozvala Žiku u Švajcarsku
Dragana Suljkanović pozvala Žiku u Švajcarsku

Pitali smo je da li je emisija ,,Nikad nije kasno“ gledana u Švajcarskoj.

Previše je gledana, to je neverovatno! Nije to slučaj samo tu nego svugde – rekla je Dragana, a onda iznela i prve impresije nakon nastupa:

– Prezadovoljna sam kako je sve izgledalo. Na početku me je malo uhvatila trema ali sam na kraju uspela da je prebrodim i da sve izvedem na najbolji mogući način– priznaje pevačica.

Dragana Suljkanović pozvala Žiku u Švajcarsku

Dragana Suljkanović pozvala Žiku u Švajcarsku

Sudeći po rećima Suljkanovićeve, čovek bez koga ovo takmičenje ne bi bilo moguće, Žika Jakšić, je jedna od popularnijih i voljenijih ličnosti zbog čega mu je uputila zanimljivu ponudu.

– Žika je jako popularan među ženama. Ja sam došla na ideju, malo i šalu, i rekla im kako ću ga dovesti u Švajcarsku da napravimo jedan humanitarni koncert nakon koga ga sve mogu izgrliti i izljubiti. Sve su odreagovale pozitivno na taj moj predlog, to je zaista divna ideja – uz smeh je objasnila Dragana.

Kao veliki zavodnik i miljenik žena širom sveta, Žika je oduševljeno saslušao predlog koji verujemo da će rado usvojiti.

zika jaksic opcinjen glumicom
Dragana Suljkanović pozvala Žiku u Švajcarsku

Za kraj je takmičarka otkrila za šta to u životu po njenom mišljenju nikad nije kasno.

– Nikad nije kasno za ispuniti bilo koju želju. Nikad ne treba da gubimo nadu, sve se može postići ukoliko zaista verujemo – zaključila je pevačica za kraj.

Ceo intervju pogledajte u videu na početka teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Duško Kuliš napravio lom u emisiji:

PROČITAJTE I :

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin