„Voleo je alkohol“, Zejna otvorila dušu o ocu njenog deteta: „Zbog stresa sam je rodila u sedmom mesecu“

6fd8a42e0fd2b61cbd0653c16f332755879d005a

Zejna Murkić stekla je enormnu popularnost nakon pojavljivanja na „Pesmi za Evroviziju“ na kojoj je bila jedan od favorita za pobedu, međutim iako nije trijumfovala ovo pojavljivanje donelo joj je mnogo lepih stavri i hit koji će se slušati bez obzira na plasaman.

 – Pesma „Rumba“ je daleko odjeknula, pa je logično da mi je sada cena nastupa deset puta veća. Moj tim i ja planiramo da se ozbiljno usmerimo na razvoj moje karijere – kaže na početku razgovora Zejna i dodaje da je već sklopila saradnju sa svetski poznatim bendom „Džipsi kings“:

Mnogo sam srećna zbog toga! Kada su čuli „Rumbu“, odmah su poželeli da sarađujemo. Snimiću novu verziju te numere u duetu s njima, a posle ćemo zajedno uraditi još jednu novu pesmu. Sve će biti gotovo za dva-tri meseca. To će biti idealna šansa za moj proboj na svetsko tržište. Moći ću da nastupam na njihovim turnejama širom sveta. Inače, članove benda sam upoznala pre dve godine kada su imali koncert u Beogradu. Moj producent Nikola Burovac je bio njihov počasni gost, pa je i mene poveo sa sobom. Posle kraćeg razgovora shvatili smo da između nas struji dobra energija. Znala sam da ćemo jednog dana sarađivati.

121459a381a35b51ed6c6f4ae329fdc26cd64160

Pre desetak godina, Zejna je upoznala ljubav svog života sa kojim je dobila i dete, međutim usledili su problemi zbog kojih njihov odnos nije opstao.

Upoznali smo se 2012. godine, kod moje drugarice. Odmah sam znala da će biti otac mog deteta. U početku nam je bilo lepo, ali smo se rastali kada je Kjara imala godinu i po dana. Nije mi prijao njegov način života. Voleo je noćne provode i alkohol, a to mi je smetalo. Pogotovo što smo u kući imali malo dete. Glumio je strogoću, a ja ne volim takve muškarce. Ne mogu da budem u vezi u kojoj nema poštovanja. Muškarac mora ženu da pazi, mazi i drži kao malo vode na dlanu. Zbog njegove sujete i ega nikada se nisam osetila kao žena. Više smo bili rivali i suparnici. Prošlog leta smo pokušali da obnovimo vezu, ali ipak nije uspelo.

zejna 1

Bez obzira na to što s bivšim partnerom nije u dobrim odnosima, Zejna kaže da je on dobar otac Kjari.

Iako nismo bili jedno za drugo, podigli smo divno dete. On voli našu ćerku, ali i ona njega. Kad god mi traži, odvedem je kod oca. Radila sam na tome da izgrade dobar odnos, jer znam koliko je to važno za dete. Kjara i ja smo imale ružan period, prošle smo kroz sve i svašta, ali sada vodimo miran život. Rodila sam je prevremeno, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće, jer sam stalno bila pod stresom. Kada sam je donela na svet, imala je svega 1.300 grama. Ni pluća joj nisu bila razvijena. Srećom, oporavila se i izrasla u zdravu devojčicu. Ide u prvi razred osnovne škole i nema nikakvih problema kao što smo imale moja sestra i ja u njenim godinama.

(Kurir/Hit)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.