Dvojica polufinalista „Nikad nije kasno“ diskvalifikovani zbog malverzacija u glasanju

SCENA NNK SNIMANJE 21052024 FOTO MUNJA ok

Zvanično obraćanje javnosti produkcije emisije „Nikad nije kasno“.

Nakon malverzacija u glasanju, dvojica polufinalista emisije „Nikad nije kasno“ diskvalifikovani su iz daljeg takmičenja, usled čega u finale ide Miloš Radić Šeš koji je dobio najviše glasova publike na Fejsbuku.

0A0A0683

Zvanično saopštenje produkcije i autora emisije „Nikad nije kasno“, Žike Jakšića prenosimo u celosti.

„Draga naša publiko, analizom polufinalnog glasanja na Fejsbuku je utvrđeno da su se dva kandidata služila hakerskim servisima za veštačko generisanje glasova uz korišćenje nedozvoljenih VPN servisa. Analizu glasanja je na naš zahtev uradila Švajcarska firma NTH Media koja je od Fejsbuk platforme dobila detaljan izveštaj o svakom glasu koji je pristigao sa detaljnim opisom vremena, zemlje, provajdera i IP adresom odakle je stigao. Diskvalifikacijom tih glasova smo dobili i novog pobednika glasanja koji je regularno osvojio najveći broj glasova, a to je Miloš Radić Šeš kome od srca čestitam na zasluženom ulasku u finale„.

U ime produkcije
Žika Jakšić

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 3 ok 2

Još jednom napominjemo da će zbog fudbalske utakmice u nedelju, druga polufinalna emisija „Nikad nije kasno“ biti emitovana u subotu, 15. juna sa početkom u 21 čas na Prvoj televiziji, Sitel televiziji, Nova M i Nova BiH.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. A.