Prošlo je godinu dana od tragedije, a od Enesa Begovića ni traga ni glasa: Kuma otkrila da li će se ikada vratiti na scenu

enes begovic

Enes Begović smrt sina

Prošlo je tačno godinu dana od kada je preminuo sin Enesa Begovića, nakon čega se pevač u potpunosti povukao iz javnosti.

Armin je preminuo na Infektivnoj klinici u Sarajevu nakon borbe sa autoimunom bolesti od koje je bolovao. Uprkos borbi porodice, lečenjima u inostranstvu i lekarima u Sarajevu, Armin je izgubio bitku prošle godine kada je iza sebe ostavio netušenu porodicu i trudnu suprugu koja se porodila tri nedelje nakon njegove smrti.

enes begović smrt sina

Sahrani su, pored najbližih, prisustvovale i brojne Enesove kolege sa estrade koje su posvedočile o neverovatnog žalosti nakon gubitka sina.

 Sine moj, ovo je poslednje zbogom, zauvek ću te voleti – govorio je Begović kroz suze na sahrani sina.

enes begovic

Iako je Enes važio za jednog od najpozitivnijih ljudi na estrdai, nakon tragedije povukao se iz javnog života, a njegova kuma Elvira Rahić nedavno je za Grand otkrila u kakvom je stanju pevač.

-Nažalost je doživeo tu tragediju. Još uvek se ne vraća na scenu,sigurno i neće dok godišnica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživeo. Ni blizu, a kamoli to– počela je pevačica koja je na sekundi zastala kako bi suzdržala emocije, pa nastavila:

 – I kada vam se dete razboli, bude vam teško a kamoli da ga izgubite. Nikada se neće vratiti sigurno onaj duh u njemu jer jednostavno, on je to crpeo iz porodice. On je neko ko izuzetno voli i ceni porodicu i svu snagu je pronalazio upravo u njoj. Sada će zaista faliti jedna karika u svemu tome da bi bio Enes ono što jeste – ispričala je Elvira za Grand.

ipiccy image 3 3

Pevačica je naglasila i da su svi iz najbližeg Enesovog okruženja sve vreme uz njega i daju mu podršku kako bi se lakše nosio sa bolom koja ga je zadesila.

-Ako Bog da, ja se nadam kao i svi mi njegovi prijatelji, kumovi i rodbina uz njega smo bili i uz najteže dane i uz one najlepše. Svi jedva čekamo da se vrati jer zaista na estradi postoji praznina gde je on – istakla je za naš portal i dodala:

-Muzika će moći da ublaži sigurno taj bol, ali ne i da izleči.

BONUS VIDEO- Ceca o napadima na Šejlu Zonić:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić