„To je Brenin uticaj“ Evo šta Beograđani misle o Aleksandri Prijović (VIDEO)

Nakon tri spektakla u Beogradu, zatim pet unapred rasprodatih Arena u Zagrebu, pevačica Aleksandra Prijović postavila je novi rekord na estradi, kada je reč o koncertima. O njenom uspehu u celom regionu i dalje se polemiše, a mi smo saznali šta Beograđani misle o Aleksandri i kako komentarišu polemisanje Hrvata oko njene karijere.

-Volim njenu muziku, slušam njene pesme. Drago mi je da je uspela. Deluje mi kao ok javna ličnost, nema ništa protiv nje. Ne smeta mi – rekla je jedna od Beograđanki, dok su drugi negodovali muziku koju preferira.

Ipak, bilo je i onih koji su joj odali priznanje zbog pet rasprodatih Arena u Zagrebu, tvrdeći da je to veliki uspeha za srpsku 28-godišnju pevačicu.

sta beogradjani misle o aleksandri prijovic

Evo šta Beograđani misle o Aleksandri Prijović

Čitam da se Hrvati žale, da im nešto smeta, kao ne znaju ko je– prokomentarisao je jedan od momaka za Grand, dok su stariji građani dodali da Hrvati vole Srbe i srpski mentalitet i muziku.

-Mislim da tu malo uticaja ima i Brena- tvrdi stariji Beograđanin, a šta su još rekli o uspehu Aleksandre Prijović pogledajte u videu na početku teksta.

sta beogradjani misle o aleksandri prijovic 1

Podsetimo, nakon pete rasprodate Arene u Zagrebu, pevačica je postavila je još jedan rekord u Hrvatskoj, kada se našla na vrhu Bilbordove liste najslušanijih pesama.

Numera „Dam, dam, dam“ zauzima ubedljivo prvo mesto, dok je hit „Devet života“ sa istoimenog albuma čak drugi na listi najslušanijih hitova.

Tokom sva tri koncerta u beogradskoj Areni pevačica nije mogla da sakrije emocije zbog uspeha koji je postigla, a na poslednjem se obratila fanovima i suprugu Filipu.

-Hvala što ste verovali u mene i znate šta ste uradili da bih ja danas bila ovde. Hvala vam na tome. Znam da ste ponosni i jako sam srećna zbog toga. A posebno želim da pozdravim mog sina Akija. Ljubavi, ne znam gde si ti sada, da li si otišao ili si zaspao ali da znaš da te mama voli najviše na svetu. I jako sam srećna iako si se plašio da dođeš večeras na binu zbog svih ovih vatri i dimova- rekla je Aleksandra pred sam kraj koncerta, a potom se obratila svom suprugu.

-Filipe, ovo je naša zajednička pobeda jer svi dobro znaju, ja to nikada nisam krila, da sam zbog tebe ovde gde jesam. Hvala ti i svima još jednom hvala na podršci. Bilo mi je prelepo i nezaboravno– istakla je pevačica.

0A0A5636 1

-Profesionalno se bavim pevanjem oko 3 godine otkada sam snimila svoje dve pesme. Kao mala sam sanjala da postanem pevačica i zato sam se prijavila za ‘Zvezde Granda’- istakla je Aleksandra i dodala:

-Imam malu tremu, ali verovatno će kao i prošle godine kad stanem na scenu ta trema nestati!

Brojne poznate ličnosti, Aleksandrine kolege i saradnici govorili su o njoj za Grand i otkrili kako je postala najmlađa i najveća zvezda u regionu.

-Aleksandra je zaista čudo. Upoznao sam je 2011. godine na audiciji u Subotici i čim je zapevala ja sam video da je ona zaista ekstra narodnjak i da malo takvih pevačica ima– rekao je Saša Popović , dok je Dragana Katić dodala:

-Jako mi se dopadala u takmičenju i posle toga je imala karijeru, ali je u jednom trenutku je poslušala prave savete. Tu ima malo i prsta sudbine, Božijeg prsta u svemu tome. Lako je postati poznat, ali ona je postala priznata i to je jako važno.

sta beogradjanji misle o aleksandri prijovic

Najnovije vesti iz sveta zabave pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: L.Cvetković,
Autor: I.Ankić/J.Jović