Login/Registracija

Sloba Vasić završio u URGENTNOM, stres glavni okidač

Zbog neprospavanih noći i lošeg zdravstvenog stanja pevač Sloba Vasić završio je u Urgentnom centru.

Naime, Vasić je nakon dve neprospavane noći dobio visok pritisak, koji nije mogao da spusti sa lekovima, pa je došao u Urgentni.

Kako piše Kurir, osim dve neprospavane noći, pevač je imao i jako stresnu situaciju.

U nedavnoj ispovesti za Grand, Slobaje otkrio da se dugo vremena borio sa anksioznošću i zavisnošću od nekoliko lekova za smirenje.

-Mi smo zaista odjednom postali poznati, bio je to lep period ali i drugačiji u odnosu na sve što se dešava danas na muzičkom tržištu. Bio sam dete kada sam sve to počeo i prosto sve se nametnulo i velika popularnost i sve što ide sa tim, veliki novac i sve što ide uz to.  Moja generacija je bila jako uspešna i svi su dobri pevači. Desilo se i nakon takmičenja da me je zadesio i veliki hit „Anonimna“ koji je samo još duplirao moju popularnost, novac i sve što ide sa tim i bilo mi je teško kako da se izborim- priznao je Sloba i otkrio kad je dobio prvi napad anksioznosti.

-U početku sam odlazio svako veče u bolnicu, nisam znao da li mi je visok pritisak na nervnoj bazi. U bolnici su mi dali prvo tablete za snižavanje pritiska, ali pošto sam dolazio nekoliko večeri jer su se javljali, meni nepoznati simptomi, onda su mi dali tablete za smirenje. Prvo sam pio jedan lek, da bih na posle povećavao dozu- otkrio je pevač za Grand i dodao da je dugo od supruge krio da pije lekove.

Ja sam i njoj ćutao o tome, borio sam se uz lekove i jednog dana sam joj sve priznao. Nije to faza za Lazu Lazarevića, nije čovek lud, ali prosto nisam bio stabilno. Kad sam joj rekao, odmah je tražila rešenje i eto.. Uz njenu pomoć i uz pomoć terapija Lave, ja sam rešio svoj problem. I zato pričam sada o tome, da ljudi znaju da ima rešenja. Ne pijem više lekove, od sedmog dana više ne brojim. Zaista sam im zahvalan- ispričao je Vasić.

Njegovu iskrenu životnu ispovest možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: I. Ankić