Login/Registracija

NEVEROVATAN PLAN JE KOŠTAO ZDRAVLJA: Brenu lečio Titov doktor, a onda se desilo ČUDO

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena može se pohvaliti momentima iz karijere o kojima mnogi pevači i dan danas sanjaju, a svakako da među te momente ubraja i neverovatnih trideset i jedan dan provedenih u Domu sindikata gde je uzastopce pevala. I taman kada je mislila da je došlo vreme za zasluženi odmor sačekao je zdravstveni problem.

-Htela sam da odem na Zlatibor da se odmorim i relaksiram i probudila sam se sa ogromnim herpesom, ali moram pre svega toga da vam ispričam jednu anegdotu iz tog perioda. Najbolji menadžer svih vremena, Raka Đokić i ja smo smislili nešto. Iv Montan i Silvi Vartan su držali koncert u Parizu svaki dan i mi smo se takmičili sa njima, ali to niko nije znao. Oni su držali prvo 15 koncerata, a mi održimo 16. Na kraju su oni održali 30, a mi 31, da to zabeležimo. I sledeći dan sam se probudila i imala sam herpes od nosa do grudne kosti. U to vreme sam otišla kod Titovog doktora koji je inače njemu lično pravio vakcine kada je putovao u Afriku, gde moraš da se vakcinišeš protiv raznih bolesti. Kada je video koliko sam bolesna obećao je da će mi pomoći- počela je priču Brena, a potom otkrila koje se čudo dogodilo nakon njegovog leka.

-Kada sam dobila tu njegovu vakcinu i preparat nikada više u životu nisam imala herpes, ali isto tako nikada više u životu neće pevati trideset i jedan dan zaredom (smeh)- ispričala je Brena, što je publika u studiju pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Nakon ovakve priče, zaključak je samo jedan- zahvaljujući neverovatnom trudu i angažovanju u poslu, Lepa Brena danas važi za najveću balkansku zvezdu.

Foto: L. Cvetković,
Autor: J. Jović