SLOBA RADANOVIĆ USKORO POSTAJE OTAC: Pevač otkrio koje su ime izabrali za bebu!

Pevač Sloba Radanović progovorio je o trudnoj supruzi Jeleni Radanović, ali i o bivšoj ženi Kiji Kockar.

Radanović je nedavno otvorio restoran, a kako se može videti, njegova trudna supruga Jelena više boravi u njemu nego Sloba.

– Jelena je sada trudna, tako da ću se što više potruditi da smanji bilo kakve poslove, ne dajem joj da se napreže. Najsrećniji sam, mislim da je to i svrha života – da izgradiš svoju porodicu i da se i na tom polju ispuniš, sve ostalo je nevažno, ako nemaš to s kim da podeliš – kaže Sloba, pa otkriva kakav će biti kao otac:

Uh, ja baš ne znam za strogoću! Moj tata je prema meni bio mnogo dobar, nije bio strog, mama je bila stroža. Ja i kad želim da budem strog nekako ne umem, tako da ću sigurno biti popustljiviji – ističe Radanović za Kurir.

333fd31abdf12d51cb9091795387130b9d6abb90

Uskoro se navršava tri godine otkad je pevač ostao bez oca Dušana, a sada otkriva da li je razmišljao da svom detetu da njegovo ime, ukoliko bude dečak.

Pa razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su sam preporučili da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime – kaže Sloba.

Na pitanje vezano za Kiju Kockar i njene navodne provokacije na račun svog bivšeg supruga, pevač nije imao komentar.

– Ne zanima me, moraćete sve nju da pitate – kratko je odgovorio pevač.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković