Login/Registracija

Željko zagolicao maštu fanovima, pa napravio KONFUZIJU oko svog prvenca

Nakon što je završio sa finalom takmičenja “Zvezde Granda“ mladi Crnogorac Željko Vukčević obećao je svojim fanovima da neće mnogo čekati na momenat kada će izbaciti svoju prvu pesmu.

Leto je posvetio nastupima ali i pripremi prvenca, a mnogi su se pitali da li će se ovaj zakleti pop pevač okrenuti drugom pravcu, i da li će nas ove jeseni razmradati nekim brzim hitom ili raspilaviti emotivnom baladom.

Međutim, Vukčević je želeo da ostane tajanstven i igra na faktor iznenađenja, ali su ga pomalo odali kadrovi sa snimanja spota za pomenutu pesmu a koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Moderno obučen, u društvu atraktivne plavuše, Željko je pozirao ispred skupocenog automobila, po čemu su mnogi pretpostavili da će ih pevač obradovati nekom brzom pesmom aktuelnog zvuka, dok je on odlučio da još uvek ne govori o ovoj temi.

Publici je samo ostalo da bude strpljiva još malo, do momenta kada će se i Željko, koji je nosio epitet jednog od najboljih vokala u “Zvezdama Granda“ ikada, predstaviti u novom svetlu svojoj prvom pesmom.

Podsećanja radi, ekipa našeg portala posetila je Željkov dom u Podgorici prošle godine, a kako je to izgledalo pogledajte u vidu ispod.