Login/Registracija

Od umiljate devojčice do velike muzičke zvezde: DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE?

Retko koju poznatu ličnost sa javne scene imamo priliku da vidimo kako je izgledala kada je bila mala, a pevačica Vesna Zmijanac ima simpatičnu fotografiju iz tog perioda.

Na jednoj Instagram stranici osvanula je fotografija velike pevačke zvezde u naručju majke kada je bila beba.

Objava je privukla veliku pažnju jer slika izgleda kao portret majke i ćerke koju je neki umetnik naslikao.

Na prvi pogled Vesna na fotografiji izgleda kao dečak, kratke kose odevena u džemperić sa igračkom u obliku patkice u rukama.

Niko tada nije mogao da nasluti da će beba ozbiljnog lica a opet tako umiljatog biti jedna od najvećih zvezda Jugoslavije sa mnoštvo hitova iza sebe koji se i dan danas rado slušaju.

Jedna je od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šou-biznis u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda. Najveći hitovi u njenoj karijeri su: „Nevera moja“, „Dođi što pre“, „Ne kunite crne oči“, „Kunem ti se životom“, „Kad zamirišu jorgovani“ koju je otpevala sa Dinom Merlinom, „Kazni me, kazni“, „Svatovi“, „Idem preko zemlje Srbije“, „Sebi sam bila i rat i brat“, „Malo po malo“.

Do sada je izdala četrnaest albuma, šest singlova i nekoliko kompilacija. Pored pevačke karijere pojavljuje se i u nekoliko serija i filmova, kao što su Sok od šljiva, Kamiondžije 2, Kamiondžije opet voze.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić