„Daće Bog da ne ostane sama“ Slađa Alegro o ćerkici Mili koju je teško dobila: „Trudimo se da ne pogrešimo“ VIDEO

Za razliku od većine javnih ličnosti, pevačica Slađa Alegro svoju oazu mira pronašla je u Obrenovcu, nadomak Beograda, gde godinama živi sa suprugom Zoranom i ćerkicom Milom.

Ekipa Granda imala je ekskluzivnu priliku da poseti pevačicu u njenom kraju, ali i proćaska sa njenom ćerkicom Milom koja je pred našim kamerama otkrila da je Slađa nedavno postala baka.

-Moja lutka se zove Angelina, a Slađa joj je baka, a Zoki deda. Ima i tetovažu- rekla je petogodišnja Mila i sa oduševljenjem pred kamerama pokazala svoju novu lutku.

-To je Milina ćerka i moja unuka (smeh)- našalila se Slađa.

slađa allegro deca
Slađa Allegro sa ćerkom Milom

Vaspitanje dece je jedan od najodgovornijih životnih zadataka, a Slađa je za Grand istakla da je to mnogo lakše kada živite u maloj sredini.

-Nemamo ovde puno izbora, Obrenovac je malecki, ali je drag. Tu su nam kafići i restorani gde jedemo, pijemo kafu, družimo se. U blizini naši prijatelji prodaju kokice, pa se moja Mila igra sa njihovom decom. Trudimo se da što više vremena provedemo napolju i da što manje buljimo u telefone. Dete je uvek sa vama i igra se ispred zgrade, generalno život u maloj sredini je lepši i lakši. Beograd je zadnjih godina postao tesan, ma pretesan. Za svaki odlazak bilo gde potrebna vam je neka organizacija- rekla je pevačica, a potom ponosno progovorila o svojoj naslednici.

-Sad je neko ludo vreme i prilično je teško vaspitavati decu, ali onda u nekom momentu kažem sebi najbitnije je da smo mi i deca zdravi. Trudimo se da ne pogrešimo, da ne preterujemo, osim u ljubavi koju joj pružamo. Pazimo koliko možemo da je ne razmazimo jer je sama još uvek. Trudimo se da bude dobra i fina curica, kulturna i vaspitana i moram da kažem da ona sve to jeste, nije što je naša. Naravno, svaka majka hvali svoje dete, ali Mila je zaista vedra, uvek nasmejana i raspoložena, poprilično je komunikativna, voli decu i životinje- sa osmehom je ispričala Slađa.

slađa allegro deca
Slađa Allegro i Mila

Mila je pred našim kamerama otkrila i da li bi poput mame volela da jednog dana bude pevačica s obzirom da je jako talentovana za muziku.

-Ne, ja ću da budem glumica, volim i da igram- rekla je pevačicina ćerkica i pred našim kamerama zapevala numeru „Bosnom behar probeharao“ i izazvala veliko oduševljenje prolaznika.

slađa allegro deca

Slađa kaže da nije od onih majki koje forsiraju dete i žele da im odaberu životni put.

-Šta god da bude, bitno je da radi ono što voli i da bude srećna. Stvarno bih volela da se bavi nekim plesom, folklorom, to su lepi momenti za decu i za razvijanje. Meni je folklor doneo mnogo leih stvari, ali bezveze je da decu silite. Važan je momenat da sami odluče. Deca treba da imaju obaveze i da nauče da budu odgovorni. Međutim, Mila je još uvek mala, neka je neka uživa. Ima u vrtiću dosta aktivnosti, uči i engleski- otkrila je za Grand.

Nakon Milinog rođenja, Slađu su često pitali da li će se uskoro po drugi put ostvariti u ulozi majke, što je ona sada i prokomentarisala.

-Daće Bog da se to dogodi, da Mila ne ostane sama. Imati brata ili sestru je velika ljubav i oslonac u životu- poručila je ona.

Ceo razgovor sa Slađom Allegro poslušajte u videu na početku teksta.

slađa allegro deca
Slađa Allegro

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović