Login/Registracija

Slađa Alegro i Zoka Dragaš slave GODIŠNJICU BRAKA, suprug otkrio NEPOZNATE DETALJE SA VENČANJA: „I danas mi prebaci zbog toga“

Slađa Alegro i njen izabranik Zoka Dragaš uživaju u dugogodišnjoj ljubavi i skladnom porodičnom životu koji upotpunjava ćerkica Mila, a danas imaju poseban dan za slavlje.

Naime, pre tačno 7 godina, oni su odlučili da izgovore sudbonosno „Da“ u krugu najbližih i uplove u bračne vode bez ikakve medijske pompe.

Nikada nisam bila rada da privatne stvari delim sa svima. Znam da je to neminovo pošto sam javna ličnost, ali ja sam želela da taj dan venčanja bude samo naš. Pravili smo dve svadbe, građansko venčanje u Obrenovcu i onda smo sve to ponovili u Foči tamo je bilo i crkveno venčanje. Nije bila klasična svadba  već večera i okupljanje najbližih. Volim velike svadbe, da sve bude po običajima, volim da se veselim ali eto zbog mog spontanog  pobačaja ja sam tada odlučila da to bude u krugu najbližih pa smo nadoknadili kada se Mila rodila- objasnila je pevačica.

Zaljubljeni par i danas neguje svoju ljubav koja cveta iz dana u dan, pa ovu godišnjicu obeležavaju u Italiji odakle su se oboje oglasili emotivnim objavama.

Na današnj dan pre 7 godina u ovo vreme sam čekala haljinu koja je šivena za mene, da se obučem, malo se sama našminkala, kuma mi sredila kosu, kuća je bila puna nama dragih ljudi.
Bilo je to jedno predivno popodne. Skromno, „tiho“ a srce i duša „glasno“ bili srećni.
Tako je i danas
– napisala je Slađa u opisu zajedničke fotografije, dok je njen suprug nasmejao sve iskrenim tekstom koji je napisao na svom storiju.

Nikada ništa nismo radili i živeli teatralno iako se to očekuje zbog prirode posla gospođe Dragaš. Tako smo se i uzeli. Nisam klečao, nisam imao prsten…Prebaci mi i dan danas zbog toga… U vožnji: „Hoćemo se uzeti?“, „Hoćemo“, pogledali kalendar, odlučili se za 11.01.2016 telefonom za dva sata sve organizovali. Tako i danas, dosta pragmatično, ali uvek sa puno emocija i što je najvažnije zajedno sve rešavamo u životu (jedino što ja malo više teglim kofere)– napisao je Zoka.

Brojni prijatelji i kolege čestitali su im godišnjicu i poželeli sve najlepše bračnom životu.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić