Login/Registracija

OŽENILA SE ZVEZDA GRANDA: Šerijatsko venčanje i svadba održane u krugu porodice (FOTO)

Pred kraj prošle godine, 28 decembra na „ludi kamen“ stao je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Tarik Jašar (23) iz Sarajeva.

Pevač se na večnu ljubav zavetovao svojoj dugogodišnjoj izabranici Šejli Hadrović, a bračnu zajednicu sklopili su po islamskim običajima.

Šerijatsko venčanje održano je u Sarajevu, dok je svadbeno veselje upriličeno samo za najuži krug porodice i kumova.

Mladenci su želeli da se venčaju samo u krugu porodice. Bilo je baš lepo i ugodno, nekako baš intimno i svečano. Šerijatsko venčanje bilo je u Sarajevu, nakon čega smo porodično otišli na ručak. Bilo je tako emotivno, bilo je i suza i smeha, ma predivno – rekao je Tarikov tata Dino, inače nekadašnji učesnik „Nikad nije kasno“ i dodao da je sinovljevim izborom prezadovoljan.

-Jako sam srećan, to rečima ne može da se opiše. Tarik i Šejla su mladi, lepi, život je tek pred njima. Nekako su me podsetili na moju suprugu i mene i zbog toga sam se baš raznežio na samom venčanju. – istakao je Dino za Grand.

Srećan što njegov Tarik započinje nov život sa svojom izabranicom, kaže da je tu za šta god da im zatreba i nada se da će uskoro da postane deda.

Sad imam novu ulogu svekra, a moja supruga svekrva i zbog toga sam jako srećan. Nadam se da ću uskoro biti i deda, to bi me baš obradovalo- istakao je Dino koji je za Grand podelio i nekoliko fotografija sa svadbe.

Podsetimo, Tarik se prvi put sa 17 godina pojavio u „Zvezdama Granda“, bio je kandidat Dare Bubamare ali ga je kako Saša Popović rekao pevačica “ostavila na cedilu“, te ga je preuzela Ana Bekuta.

-Malo me asocira na Dušana Svilara, ima nešto- rekao je tada Saša Popović, a Dara je odgovorila da je lepši od Svirala.

Dogurao je do četvrtog kruga, ali je izgubio u duelu od Aleksandra Josifovskog. Ipak, uprkos rezultatu Tarik je oduševio članove žirija koji su smatrali da njegovo vreme tek dolazi.

-Ne znam da li si svestan koliko si lep, i kakav si gospodin i izrašćeš u ozbiljnog dasu. Mnogo vežbe ti je potrebno da zasijaš u sledećem krugu- poručila mu je tada Jelena Karleuša.

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić