Login/Registracija

MAŠALA: Viki ređa uspeh za uspehom, nakon SPEKTAKLA u Čikagu sprema se „novo ludilo preko bare“

Posle spektakularnog nastupa za doček Nove godine u Čikagu usledila je prava pomama „preko bare“ za nastupima pevačice Viki Miljković i njenog mladog kolege, pobednika Zvezda Granda Nermina Handžića.

Viki je već ugovorila drugi deo svoje američke turneje u februaru i zakazala je čak 11 koncerata, od kojih je prvi 3. februara u Detroitu.

Članici žirija Zvezda Granda ova godina je započela sjajno, i to je bila prilika da nedavno proslavi uspeh sa svojim suprugom i američkim menadžerskim timom, a zajedničku fotografiju podelila je na svom Instagram nalogu. Osim Viki, njenog supruga Tašketa i Nermina među ekipom je bio i kolega Bane Bojanić, koji godinama živi u Sjedinjenim američkim državama.

Koliko su Viki i Nermin dobri kao tandem pokazuje i to što za doček u Čikagu igla nije imala gde da padne i to što su napravili tako dobru atmosferu da su svi bili na nogama. Za njihov nastup u najvećem srpskom gradu u dijaspori tražila se karta više zbog čega je pevačica rešila da ponovo zajedno sa mladom Zvezdom Granda gostuje u Čikagu, pa će se tako oni sa publikom u Ilinoisu ponovo družiti 16. februara.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić