Login/Registracija

„PLAŠILA SAM SE da li ću umeti da budem mama“, Vesna Dedić PREPLAVLJENA EMOCIJAMA, prisetila se dana svog porođaja (VIDEO)

Današnji dan za Vesnu Dedić ima veliko značenje jer se pre tačno 22 godine ostvarila u ulozi majke, kada je na svet donela svoju ćerku.

Svaka majka zna sa kakvim se pomešanim emocijama sreće is traha bore žene pre porođaja, čega se sinoć prisetila i Vesna koja je ujedno želela da podrži buduće mame sa jednim iznenađenjem.

U ovom trenutku, pre 22 godine, nisam mogla da zaspim. Bila je sreda, padao je sneg, a doktor mi je zakazao porođaj za sutradan. Plašila sam se da li ću umeti da budem mama. Ništa nisam znala o porođaju, tehnikama disanja, roditeljstvu. Znala sam samo da ću roditi devojčicu i da će se zvati Lenka– napisala je voditeljlka koja je pozvala sve koji joj pošalju izvod iz matične knjige rođenih 11.janura da će dobiti roman po izboru sa posvetom.

Iako njena ćerka živi život daleko od očiju javnosti, Vesna ne može da sakrije ponos i radost kojom je Lenka upotpunila njeno biće.

Dvadesetdrugi rođendan!Ej, 22. Što kaže Sergej….Kako me Bog pogleda, kakve sam bila sreće da mi te da…Lenka, moja ljubav i moja sloboda, ponos i snaga, inspiracija i radost, moja lepota i dobrota, moj Balkan i moj svet– napisala je u opisu videa sa njihovim zajedničkim fotografijama.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić