Selma Bajrami ponovo u centru skandala, na društvenim mrežama nastao haos: „Nadajte se uzalud, ja ću svugde doći“

Selma Bajrami o skandalu
Selma Bajrami o skandalu

Nakon skandala koji proteklih dana trese Srbiju, a koji je bosanska pevačica Selma Bajrami prouzrokovala simbolisanjem dvoglavog orla, ona se povodom ove teme ponovo oglasila preko društvenih mreža i izazvala potpuni haos.

selma bajrami dvoglavi orao
Selma Bajrami o skandalu

Naime, sve je krenulo od jedenog njenog pratioca koji joj se obratio rečima:

Selmić, dođi nam u Srbiju opet, narod te voli.

Selma Bajrami prevarila menadzera 4
Selma Bajrami o skandalu

Na tu poruku Bajramijeva je odgovorila sledećim rečima:

–  Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti – a onda i dodala komentar zbog koga je na društvenim mrežama nastao haos:

Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano– zaljučila je pevačica.

Selma Bajrami 3
Selma Bajrami o skandalu

Podsetimo, pevačica se odmah nakon ovog skandala oglasila i saopštila kako nema razloga da se bilo koga boji kao i kako su njene kolege reagovale nakon svega.

– Nemam razloga da se bojim jer smatram da nisam nikoga ugrozila. Volim sve dobre ljude ovog sveta i sve nacije – rekla Selma tom prilikom, i dodala kako joj se niko od kolega lično nije obratio:

 Niko nije, ali moja raja koji me znaju, koji su takođe iz Srbije su mi dali podršku. Bog zna, a znaju i ljudi koji me poznaju da ovo što se meni nameće nema veze sa životom. Očigledno je da sam nekome zasmetala, pa su planirali linč protiv mene. Vreme je dete istine, kad tad sve se samo pokaže. Ne stidim se svog porekla i volim sve ljude.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Žena Rijada Rahmanovića prvi put u javnost

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/instagram/printscreen,
Autor: V.Brusin