Sanja Vučić posvetila pesmu dečku, sada je jasno šta se krije iza teksta hita koji svi pevaju „Bila sam skeptična“

Sanja Vučić posvetila pesmu dečku

Sanja Vučić posvetila pesmu dečku i otkrila šta se krije iza teksta hita sa novog albuma koji je publika zavolela na prvo slušanje.

Vučićeva je ponosna što je njen album pronašao put do srca slušalaca, a obzirom da ga je spremala svega nekoliko meseci što su mnogi smatrali da je prekratak rok za takav projekat.

sanja vucic bez filtera
Sanja Vučić posvetila pesmu dečku

Mnoge kolege su imale stav da godinama snimaju albume, što je meni bilo nezamislivo da imam pesmu godinu dana jer će mi se smučiti. Ovako što mi je svežije uhu, više me radi i poslušala sam sebe– rekla je Sanja koja ne krije da je imala tremu da li će uspeti sve da završi na vreme.

Bila sam skeptična i uplašena, imali smo završni rok jer je moj menadžer najavljivao gazdama klubova i onda sam morala da ispunim i uspeli smo da se sastavimo i završimo sve– istakla je pevačica.

Sanja Vucic novi album e1698670008883

Sanja Vučić posvetila pesmu dečku

Iako se kroz ceo album provalči tema ljubavi, sada je otkrila da je jedna pesma ipak autobiografska.

Zumbul jeste. Posvećena je. Tekst je i ljubavan i pozitivan iz moje perspektive. Uglavnom kroz pesme obrađujem teme koje su svakodnvenica i mogu da se svide i prijemčive komercijalnom uhu– priznala je ona za WTF radio.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Sanja Vučić na koncertu Aleksandre Prijović:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić