„Silikonuša koja ne doji“ Ženu Ljube Perućice urnisali komentarima nakon porođaja, ona im žestoko uzvratila, nije štedela reči (FOTO)

Ženu Ljube Perućice urnisali komentarima
Ženu Ljube Perućice urnisali komentarima

Ženu Ljube Perućice urnisali komentarima nakon porođaja na koje je ona javno odgovorila. Katarina nije želela da prećuti na gnusne reči kojima se dovodi u pitanje njeno majčinstvo, a brojni pratioci su je podržali.

Katarina i Ljuba neretko dele fotografije iz porodičnog doma sa naslednikom, dok njihovoj sreći nema kraja. Ipak, Katarina je nakon porođaja naišla i na brojne uvrede na društvenim mrežama, koje je javno je objavila.

ljuba perucica

Ženu Ljube Perućice urnisali komentarima nakon porođaja

Debiluša koja ne doji. Užas. Moderna silikonuša – uvredljiv je komentar koji je Katarina dobila i javno ga objavila.

– Već par puta sam dobila ovakve komentare, pa se pitam odakle ovakve gluposti ljudima? Da li je to čista zloba ili su toliko nesrećni svojim bednim životima, pa samo traže način da se osete malo bolje? – odgovorila je Katarina, ali se na tome nije zaustavilo.

kk

– Nisi se ni porodila, a već znaš da dete nećeš dojiti? Čemu sebičnost takva? – napisala joj je druga žena.

– Svašta bih vam sada napisala, ali suzdržaću se. Sram da vas bude da gurate nos u tuđe stvari, a pogotovo treba da Vas bude sramota što lupate gluposti i izmišljate stvari – nije ostala dužna Katarina.

wjdi

– Videla sam da si kupovala grejač za flašice. Ili ti možda to treba 6 meseci ranije, ne znam. Izvini, ali borim se za dečja prava. Doji! – napisala je žena.

– Bitno da ste vi videli šta sam ja kupila i bitno je da grejač služi samo za dohranu, višak mleka očigledno moramo da grejemo u šerpi da vi ne biste imali šta da pametujete – odgovorila je Katarina Kolozeus.

BONUS VIDEO- Proslava povodom rođenja sina Ljube Perućice:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.