Saša Popović otkrio koji pevač ga je žestoko ispalio pred nastup, pa šokirao uslovom: „Da si mi poslao 200 maraka došao bih“

Saša Popović o Šabanu Bajramoviću
Saša Popović o Šabanu Bajramoviću

Saša Popović decenijama sarađuje najvećim imenima sa muzičke scene, neki od njih i nisu više među živima, ali ih se on neretko seti u svojim intervjuima.

Saša Popović o Šabanu Bajramoviću

Kreativni direktor „Granda“ se jednom prilikom prisetio anegdote sa kraljem romske muzike Šabanom Bajramovićem, koji je preminuo 2008. godine.

sasa popovic o pevacima 3
Saša Popović o Šabanu Bajramoviću

Bajramović je jednom prilikom „ispalio“ Popovića, a Saša je objasnio da se to desilo u vreme kad se pojavila ideja da se napravi „Grandov kvartet“.

– Godine 1994. napravio sam pesmu „Medeni kolači“ i pozvao Dragana Kojića Kebu, pokojnog Rođu Raičevića i Šabana Bajramovića da napravimo „Grand kvartet“. Čak se i Šabanu dopala pesma i mi smo sve to snimili kod Željka Mitrovića. Svi su tu pesmu otpevali i sad treba da je prvi put emitujemo na televiziji. Trebalo je da ide sve na Trećem kanalu u direktnom prenosu u devet uveče. Došli smo Keba, Rođa i ja, svi s gitarama i oni nam kažu: „Ljudi, imate još pet minuta do uključenja“, ali nema Šabana Bajramovića! Kako ćemo bez njega? – rekao je u „Zvezdama Granda“ Popović, pa nastavio:

– Kad je prošlo već nekoliko minuta, mi se poređali na sceni, ali on ne dolazi, nema ga. Ništa, mi, ko popišani, sklonimo se sa scene. Tad nisu postojali mobilni telefoni, pa sam tražio fiksni da ga pozovem. Okrenem Šabana, on se javi. Kažem ja: „Šabane, gde si ti?“, a on meni: „Ej, Sale, pa gde si ti“. Ja mu objasnim da ga čekamo na sceni i da treba da pevamo pesmu po dogovoru, a on će meni: „E, pa što nisi poslao 200 maraka, onda bih došao“ 

sasa popovic o osnivanju granda
Saša Popović o Šabanu Bajramoviću

Popović je potom i obljasnim kakav je njhov odnos bio nakon te situacije.

– Posle smo izgladili sve to. Nije ni bitno na kraju da li smo mu dali pare, Šaban je ispao šmeker u svakom slučaju. Počeli smo da se šalimo, rekao je da je zaboravio da treba da dođe i to je bilo to. Šta da radimo, dešava se – zaklučio je Saša.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Intervju Saše Popovića povodom jubileja Grand produkcije

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: V.Brusin