„Ovo je zadnji voz da to uradim“, Šeki Turković zabrinuo publiku izjavom, pa objavio nikad emotivniju pesmu: „Sat života nikad se ne vraća“

seki turkovic parada

Šeki Turković obradovao je publiku novom pesmom koju je objavio nakon duže muzičke pauze.

Iako je ranije najavljivao kako pomenuta numera treba da ugleda svetlost dana, on je ipak ćekao da se sve kockice poklope onako kako je on zamislio.

Pesma se zove „Sat života nikad se ne vraća“ .Tim koji pobeđuje ne menja se nikada, to je kod mene slučaj, tako je bilo i sa ovom pesmom. Godinu dana se koprcamo oko ove pesme, a kako je ispalo narod će reći svoje– kaže Turković koji priznaje da oseća odgovornost.

Mora čovek ponekad da ima tremu, ali to je više odgovornost. Godinu dana smo prepravljali pesmu i na kraju smo sve složili-objašnjava Šeki.

Šeki Turković koncert:

Šeki Turković koncert

U svojoj bogatoj diskografskoj karijeri, pevač ima veliki broj hitova koji se slušaju decenijama, a sada je otkrio da li ima u planu koncert.

Treba naći ekipu koja može dobro da odradi solistički koncert, ali mislim da je zadnji voz da uradim to– iskren je u emisiji „Grand parada“, a njegovu novu pesmu poslušajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić