Šeki Turković iskreno o porodici: „Rekao sam ćerki nemaš pojma da pevaš, molim te nemoj da se trudiš“ (VIDEO)

seki turkovic cerka

Pevač Šeki Turković nikada javno nije eksponirao svoju porodicu, pa mnogi i posle toliko decenija njegove karijere ne znaju da kako izgledaju njegova ćerka i supruga.

On je nedavno za Grand otvoreno govorio o porodici i istakao da je njegova supruga izvela ćerku na pravi put, ali je posebno ponosan na unuke koji žive u Nemačkoj.

seki turkovic cerka

Šeki Turković o porodici

-Moja supruga Emina je zaslužna za to što je moju ćerku izvela na pravi put. Ćerka je sada udata, živi u Nemačkoj, imam ukuka koji ima 18. godina i unuku od 13. godina, zasita sam ponosan na njih – rekao je on.

seki turkovic cerka

Šeki Turković ćerka

Iako njegova ćerka voli da peva, Šeki kaže da nije zadovoljan kako njen glas zvuči, pa je svojoj nasledici savetovao da samo pevuši za svoju dušu.

-Ćerka voli da peva i često sa njenim koleginicama tamo organizuju neke žurke u Nemačkoj, ona kada uzme mikrofon, ne može niko da ga otme. Ali ja nisam zadovoljan sa njenim pevanjem, da budem iskren. Ja nisam od tih roditelja, rekao sam mojoj ćerki iskreno „Sine, nemaš pojma da pevaš, molim te nemoj da se trudiš“. Ovako za svoju dušu može da peva, ali nije talentovana na tatu – zaključio je pevač za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Šeki Turković – Nije lako biti ja

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A. Milinković