„Imala sam kompleks zbog toga“ Goca Lazarević šokirala priznanjem o sebi: „Sve žene se ubijaju da budu takve (VIDEO)

Poznata pevačica Goca Lazarević nedavno je otvorila srce i podelila iskrene momente iz svoje mladosti.

Goca je priznala da je prošla kroz period kada se osećala nesigurno zbog svog izgleda, budući da je tada bila dosta mršavija.

-Ima jedna interesantna stvar. Ja kad sam bila mlada i lepa, sad sam samo mlada, namerno kažem suprotno, bila sam dosta vitka, previtka, da ne kažem mršava i ja sam imala kompleks zbog toga. Žene se ubijaju da budu mršave i to je uvek na televiziji izgledalo dobro. Sad kada sa vremenske distance pogledam te snimke od pre četrdeset godina, ali prosto sam bila mršava. Meni tek sad kratke haljine dobro stoje – rekla je ona.

Untitled 67
Goca Lazarević – Ja sam imala kompleks zbog toga

Poznato je da devojke sve češće imaju estetske zahvate, a Goca je sada istakla svoje mišljenje o tome, priznajući da joj bude žao kada primeti da sve liče jedna na drugu.

-Sad kad čujem devojke koje su prelepe i koje žele da menjaju svoj lični opis bude mi žao što od lepih devojaka prave klonove i onda su sve iste, sve liče jedna na drugu – istakla je ona.

Goca Lazarević – Ja sam imala kompleks zbog toga

Untitled 68
Goca Lazarević – Ja sam imala kompleks zbog toga

Goca Lazarević, dugogodišnja ikona estrade, ponosno ističe svoj prirodan izgled i svesno ističe da nije podvrgla sebe estetskim operacijama koje su postale uobičajene u svetu zabave.

-Kad me pitaju kako, ja kažem ne znam. Stvarno ne znam, mnogo sam puta razmišljala o tome i mislim da pre svega da Bog, genetika mi je takva i sad kad bi analizirala znam od koga sam šta nasledila. Moja energija i dečija iskra koju sam sačuvala u sebi i delim je. Kažu jedina ljubav koja se deljenjem umnožava je ljubav – zaključila je pevačica.

Untitled 69
Goca Lazarević – Ja sam imala kompleks zbog toga

BONUS VIDEO: Goca Lazarević o nasilju i batinama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: You Tube,
Autor: K. Marković