Dva ozbiljna vokala se bore na Fejsbuk glasanju, a samo od vas zavisi ko prolazi dalje (FOTO)

IMG 9472 1

Sinoć smo uživali u pet neverovatnih performansa koje su priredili učesnici emisije „Nikad nije kasno“, nakon čega je žiri bio u velikoj nedoumici kada je trebala da se donese odluka o najboljima.

Ipak nakon njihove odluke direktno dalje su se plasirali Mima Orlović, Sabina Kasumović kao i Dragiša Živanović, dok još jednu šansu imaju Viktor Miletić i Milovan Sretenović Mišica.

ipiccy image 22 2

Viktor Miletić Milovan Sretenović glasanje

Viktor i Milovan se bore na Fejsbuk glasanju koje traje do utorka u ponoć, a samo od vaših glasova zavisi koji od ova dva izuzetna vokala će nastaviti ovo muzičko putovanje.

Da li će šarmantni Viktor, inače fudbaler uspeti da sačuva svoje učešće u takmičenju kao što čuva mrežu na terenu ili će simpatični Milovan nastaviti da ostvaruje muzičke snove zavisi od vas, a za svog favorita možete glasati OVDE.

Hvataj 15

U nastavku se podsetite kako su oni sinoć pevali i presudite da li ste u timu „Vlajne“ ili rokerkog hita „Stipu gatibo“.

Viktor:

Milovan:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić