Saša Matić uputio emotivne reči koleginici: „Stvorena si za ovo, a tek je početak“

47d2b86d38eb95e83544f6cff4e4dc8ffeb1246e

Pevačica Milica Pavlović održala je spektakularan koncert u Areni u Zagrebu, a jedan od specijalnih gostiju na koncert bio je Saša Matić.

Nakon druženja sa publikom u Zagrebu Matić se oglasio na Instagram profilu, gde se uz zajedničku fotografiju obratio Milici.

– Kada nešto sanjaš svim svojim bićem i vredno u tišini, bez obzira na sve, radiš na tome – život ti da da živiš na javi. Samo ti i ljudi bliski tebi znaju koliko si sve ovo zaslužila. Šta si preživela u sebi i oko sebe… Ali danas kad pogledaš sve to – vredelo je, zar ne? Vredelo je zbog one Milice koja je nekad sve ovo maštala. Vredeo je ceo put da doživiš prepunu Arenu i onoliko ljubavi! Od prvog dana sam bio siguran da ti je suđeno sve što danas živiš, ali sam kao prijatelj i kolega preponosan što tome sad svedočim. Borila si se za ovo. Zaslužila si ovo. Stvorena si za ovo. A tek je početak… Znam to – napisao je i dodao:

-Bravo za sve! Uspela si i uspećeš sve što zacrtaš i poželiš, jer si takva kakva jesi. Posebna i svoja. Oduvek i uvek- poručio je Milici Saša Matić.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. J