Žurka posle finala NNK: Dejan Matić iznenadio sve, finalisti zapevali sa njim VIDEO

Sinoć se održalo veliko finale devete sezone šoua „Nikad nije kasno“ nakon čega je Žika Jakšić sa svojim timom proslavio kraj još jedne uspešne sezone.

Ekipa koja je devet meseci vredno radila i učestvovala u najemotvnijem projektu, doživela je velko iznenađenje kada se u Grandovom studiju pojavio pevač Dejan Matić.

Žurka u Grandu nakon finala „Nikad nije kasno“

nikad nije kasno žurka
nikad nije kasno žurka

Dejan je svojim vanserijskim glasom i bogatim repertoarom uveličao kraj još jedne sezone, dok je ekipa iz Granda uživala u njegovom lajv izvođenju i raskošnoj trpezi koju je obezbedio Žika Jakšić.

Naravno, ne bi to bilo to da nisu zasvirali i članovi orkestra „Nikad nije kasno“, koji su Matića pratili iz klavijaturu i harmoniku.

nikad nije kasno žurka

U jednom trenutku glas je pustila i takmičarka ovogodišnje sezone Mima Orlović, a mikrofona su se latili i finalista Miroslav Mišić, poznatiji kao Mijo i njegov kolega Miloš Radić Šeš.

nikad nije kasno žurka
nikad nije kasno žurka
nikad nije kasno žurka

Kako je izgledala žurka pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: L. Cvetković,
Autor: J. Jović