Opčinila je sve lepotom u finalu „Nikad nije kasno“, a tek da vidite koji moćnik je muž Ljubice Vraneš

muž ljubice vraneš

Operska pevačica Ljubica Vraneš sinoć se našla u žiriju finala muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, gde je zasenila sve svojom lepotom i talentom.

Ljubica je jedno od onih lica koja je naprosto nemoguće da ne zapamtite, a mnogi se pitaju koji muškarac je osvojio srce ove lepotice.

Nakon što je već jednom žirirala u ovom takmičenju na početku sezone, postala je poznata široj javnosti, a ne samo ljubiteljima klasične muzike.

muž ljubice vraneš

Mnogi su se pitali ko je lepotica koja sedi i osluškuje talenat takmičara, a sada je već dobro poznato. Ona je majka dvoje dece, uspešna žena i supruga.

Ipak, o njoj se malo toga u javnosti zna, bez obzira što je u međuvremenu postala i narodna poslanica u aktuelnom sazivu republičkog parlamenta.

Ljubica je za Grand otkrila da li je lakše biti pevačica ili poslanica.

-Veoma sam ponosna na to. Biti poslanica je sigurno teže, moj teren je muzika. Ovo je još nepoznato, ali borim se, izdržaću, još uvek učim – rekla je Ljubica, koja je i solistkinja Beogradske opere.

muž ljubice vraneš

Ljubica u razgovorima ističe da je verni gledalac emisije „Nikad nije kasno“a otkrila je i da li ima favorita u finalu.

Imam privatno svog favorita, ona je večeras naravno u finalu. Svi su vokali fantastični, pratila sam celu sezonu, bilo je fantastičnih interpretacija. Biće veoma teško izabrati najboljeg. Neke od kandidata nisam čula do sada na tonskoj probi, neke sam gledala u emisiji, osetiće se sigurno nijanse u bodovanju i to će verovatno presuditi ko će pobediti – kazala je pevačica pred sinoćni spektakl.

muž ljubice vraneš

Kad se pogleda sveobuhvatan Ljubičin život, slobodno se može reći da je ona potpuno ispunjena žena.

Ona je majka dvoje dece, Milin3 od šest i Maše od devet godina. Obe interesuje tenis, zbog čega njihov tata, a Ljubičin suprug, Dejan Vraneš, nije previše radostan.

Ljubičin muž Dejan je nekadašnji selektor srpske teniske reprezentacije. On je radio sa poznatim imenima u oblasti tenisa kao što su Ana Ivanović, Jelena Janković i mnogi drugi.

Osim tenisa velika pasija mu je i lov, koji je zavoleo zahvaljujući tastu, ocu svoje supruge Ljubice.

Njih dvoje već dugi niz godina uživaju u skladnom braku iz kojeg su dobili dve devojčice, koje prete da lepotom zasene mamu, a talentom i ljubavlju prema tenisu tatu.

KALIOPI I LJUBICA VRANJES FINALE NNK 23062024 FOTO MUNJAok 3 1

Inače, Dejan je sinoć proslavio rođendan, a tim povodom njegova supruga Ljubica mu se obratila uživo u programu i čestitala divan dan.

BONUS VIDEO: Ljubica Vraneš otkrila da li je teže biti pevčica ili poslanica

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić