Saša Matić uoči druge Arene sumirao utiske: „Nisam mogao da spavam“ (VIDEO)

IMG 20230309 WA0032

Pred svoj večerašnji koncert u prepunoj Beogradskoj areni Saša Matić vidno raspoložen podelio je utiske sa spektakla koji je sinoć podario piublici i otkrio šta očekuje one koji su večeras sa njim u najvećoj dvorani na Balkanu.

-Pravo da vam kažem ja sam sinoć posle koncerta došao odmah kući a nisam zaspao do pola četiri, dok se malo spustio adrenalin, dok su se slegli utisci. Nisam mogao da spavam, ali ako mi verujete ja sam jutros imao i trening. Moj prijatelj Goran Gluhaković se čudi. Kaže mi: „Ti si imao sinoć koncert, imaš i večeras, i trenirao si“ – priznao je Saša.

Odgovorio je i na Goranove konstatacije kako je zahtevan pevač:

-Nisam ja zahtevan pevač nego se oni svi nešto snebivaju „gde posle tebe“, kažu. Nema to nikakve veze. Mi svakako imamo ta naša lepa druženja i lepo je provoditi vreme sa ljudim akao što je Goran OK bend.

Na pitanje kako bi u dve rečenice opisao ovaj uspeh u poređenju sa početkom karijere Saša je zapevao:

-Ne bih ništa menjao na početak da se vratim, istim stazama bih pošao i na ista mesta došao…

Matić je otkrio i odakle mu tolika energija za čestim nastupima i treniranjem.

-Kad vi dođete na scenu i shvatite kolika je to armija ljudi koja vas podržava, onda je logično odakle toliko energije – rekao je Matić.

IMG 20230309 WA0036

Saša je objasnio i da je Aco Pejović sinoć imao svoj koncert, on svoj, a da su večeras ovde zajedno, kao i za par dana u Beču.

-Ovo je dokaz da prava prijateljstva na estradi postoje i da mi nismo konkurencija jedan drugome.

Matić je otkrio i šta mu je najbitnije:

-Meni je najvažnije da publika sa mojih koncerata ode zadovoljna. Mi moramo da budemo verne sluge i publici i muzici. Kad prestanete da služite muzici onda prestane i publika da vam veruje.

A da li će Saša ponuditi nešto novo večeras.

-Mnogo puta kada uradite nešto, kao što sam uradio sinoć, mislite da ne može bolje. A onda ću večeras shvatiti i pokazati da može i bolje – iskren je pevač.

Matić je potvrdio i da postoji duet sa Pejovićem u fioci, negirao je da će biti i treće Arene, a ostatak intervjua pogledajte u videu.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković