Login/Registracija

Saša Matić priredio DAMAMA spektakl za pamćenje: Arena puna do poslednjeg mesta, pevača savladale emocije (VIDEO)

Z.K,Munja

Saša Matić priredio je sinoć u Beogradu pravi spektakl za pamćenje. Skoro tri sata publika je pevala najveće hitove, a lavina emocija prolomila se prepunom Štark Arenom.

Pred sam izlazak na scenu, Saša se oglasio za Grand i podelio svoje prve impresije, ali se posebno zahvalio publici na ljubavi koju mu pružaju sve ove godine.

-Morao bih da izračunam koliko će pesama biti, ali bez dva i po do tri sata nećemo silaziti sa scene. Bilo je užasno teško izabrati pesme. Da li verujete da sam plejlistu aminovao pre desetak dana. Ne znam ni sam kako odlučujem koje pesme da izvedem. Za sada je samo dva koncetra, moglo je biti i više, ali smo na kraju odlučili tako -rekao je pevač koji nije krio sreću i radost zbog velikog uspeha.

Iz publike su ga bodrile supruga Anđa i ćerke Tara i Aleksandra, a mlađa naslednica imala je specijalnu muzikču želju koju joj tata ipak nije ostvario.

Z.K.Munja

-Želju je imala mlađa ćerka, tražila je da pevam „Mešaj Mala“, kaže mi tata to svi kod mene u školi pevaju, eto to je poželela – dodao je Saša kroz smeh.

Specijalne gošće prve večeri su bile Sašine prijateljice i nekadašnje učesnice „Zvezda Granda“ Milica Pavlović i Milica Todorović.

-Sale me je zvao i kada je imao koncert u Zagrebu i u Splitu. Zvoni mi telefon pre neki dan, pita me Sale šta radim osmog marta. Rekla sam mu samo da pogledam raspored, rekoh nemam ništa. Kaže on meni hoćemo da pevamo u Areni, rekoh može. Tako da želim da mu se zahvalim na pozivu ovog puta – kaže Milica Todorović i dodaje:

-Mogu da kažem da je on jedan veliki genije. Danas sam mu na probli rekla, Sale dve Arene, svaka ti čast. On mi je na to odgovorio, mogao sam Mico još tri da sam hteo.

Koncert je počeo pesmom „Prejako“ koja je ispraćena ovacijama publike, a Matić se nakon ove numere zahvalio publici na svemu što su do sada uradili za njega.

-Ako sam malo doprineo da vama ovo bude jedan od najlepših dana, onda sam ja najsrećniji čovek na svetu. Vama gospodo draga hvala što smo danas zajedno učinili da ovaj dan za naše dame bude onakav kakav one zaslužuju – poručio je pevač publici.

Tri sata su se nizali najveći hitovi koje je 20.000 ljudi pevalo horski. Posebno emotivan momenat nastao je kada je Sale jedan deo koncerta posvetio kolegama. Hitovi Tome Zdravkovića, Džeja, Zorana Kalezića, Tozovca, Šabana Šaulića orili su se prepunom halom.

Podsetimo, zbog velikog interesovanja publike, zakazan je i drugi koncert koji će biti održan večeras u Štark Areni od 20 časova.

U nastavku teksta pogledajte kako je izgledao Matićev prvi koncert u Štark Areni koji je poklonio svim damama:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković