Login/Registracija

Goran Gluhaković otkrio:“Gde god ima struje Saša napuni dve arene“ (VIDEO)

Na večerašnjem koncertu Saše Matića u beogradskoj Štark Areni među publikom je bio i Goran Gluhaković iz nekadašnjeg OK benda, veliki Sašin prijatelj.

-Svakako sam planirao večeras da dođem, da podržim brata mog– rekao je Goran prilikom ulaska u Arenu.

Goran je priznao i da nije iznenađen što je Saša sa lakoćom rasprodao dve Arene.

-Srce mi je puno, ali malo smo već navikli na sve to od njega. Gde godi ima struje on je napunio dve arene, tako da od Zagreba, Sarajeva, Osijeka, evo sada Beograda. Nismo sumnjali a znam pouzdano da je mogla da bude i treća. Ali nije imao vremena, morao je da ide dalje – rekao je Goran.

Goran i Saša su veliki prijatelji a mnoge je zanimalo da li će, s obzirom da obojica vole da povremeno eksperimentišu u različitim muzičkim žanrovima, možda snimiti i neki duet.

-Ko zna, ako napravimo nešto valjano što se svidi obojici, nikad se ne zna. Saša je veliki pevač, nije lako pevati sa njim. Znam i kada u kafani dohvati mikrofon, mnogo je nezgodno pevati sa njim iz ugla pevača – zaključio je Goran.

Prethodno je na Matićev koncert stigao i Aco Pejović sa suprugom, koji će nastupiti kao jedan od specijalnih gostiju.

Pejović je bio vidno raspoložen pred koncert svog prijatelja, a pre početka Matićevog koncerta otkrio je da je ovo zaista sjajan uspeh i svakako veliki doživljaj i za samog pevača i za publiku:

-Srećan sam i ponosan zbog njega jer ovo je zaista veliki uspeh. Ja sam imao tri Arene do sada, sinoć sam bio u Kragujevcu, slede nastupi, prekosutra smo Sale i ja zajedno u Beču.

Pejović je otkrio i da li je ovo osmomartovski izlazak za njega i suprugu Biljanu.

– Mi nešto sa tim 8. martom nismo u ljubavi. Ja sam zagovornik onoga da svaka žena treba da svaki dan ima 8. mart, i da svakoga dana imaju dan pun ljubavi. Ako je praznik ženama, svaki dan treba da se ponašamo kao da je 8. mart. To je gospodski i džentlmenski – istakao je Pejović.

Autor: A.Dačić