SAŠA MATIĆ OBARA SVE REKORDE! Pevač zakazao DRUGI koncert u Osjeku

MG 3596

Nakon što je Saša Matić održao dva veličanstvena koncerta u Zagrebu gde je pevao pred 40.000 ljudi nastavio je svoju turneju.

Čim se vrati sa koncerta u Torontu, očekuje ga veliki koncert u Osjeku 10.novembra koji je Matić rasprodao nekoliko nedelja unapred.

Međutim, zbog velikog interesovanja i na zahtev publike Saša je odlučio da otvori još jedan koncertni dan, te će u Osjeku održati koncert i 8.decembra. Već godinama unazad Sašine koncerte, ali i mnoge druge organizje Kamarad music.

MG 3668

– Nismo delili samo muziku nego i najiskrenije emocije. Bili smo zajedno u ovome od prve do zadnje note i zato od srca veliko hvala mojoj publici. Teško je uopšte opisati to zajedništvo i ljubav koju sam osećao na sceni, trnci su mi prolazili telom. Sada moram napuniti baterije jer ništa manje ne očekujem ni moju publiku na narednim koncertima – poručio je Matić pred brojnim medijima nakon koncerta u Zagrebu.

Saša nakon ovog koncerta odlazi na Australijsku turneju u novembru, a po povratku sa iste održaće veliki koncertu Splitskoj dvorani 17.decembra, a nakon toga u dvorani Spens u Novom Sadu, gde je koncert zakazan za 21.decembar. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8.marta.2023. godine.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković