Saradnici Marine Visković mole Boga da se sad ne zaljubi: Razlog je NEVEROVATAN

MARINA VISKOVIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 55 ok

Kažu da jare i pare ne idu zajedno, a izgleda da se sa tim slaže i Marina Visković koja zbog karijere trenutno nema vremena za ljubav. Zavidan uspeh ostvarila je novim projektima, a kako tvrdi nema nameru da stane iako je još uvek solo.

-Ne želim muškarca, a i nemam kad. Ali i bolje iskreno… Bitno je da se sada slučajno ne zaljubim jer sam sada na pragu da napravim neku revoluciju u svojoj karijeri. I svi moji saradnici mi govore da se sada nikako ne zaljubim jer ja kad se zaljubim sam luda- istakla je pevačica što je njena koleginica i prijateljica Marina Tadić odmah potvrdila.

Iako je jedna od najpoželjnijih tvrdi da na udvaranja neće pasti s obzirom da ne želi da je bilo šta remeti tokom priprema novih pesama i spotova.

-Važno je da budem fokusirana na posao, da apsolutno nemam nikakvih dodirnih tačaka sa suprotnim polom da bih mogla da ispratim sve svoje projekte koji mi iziskuju previše energije i vremena. Bukvalno sam isceđena, ali srećna- priznala je Marina i dodala da je uspeh koji je ostvarila najviše pokreće te da je sad pravi trenutak da još jače stisne gas.

GOSTI ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 4

-Ne mogu sada da stanem, čak mi se dešava da mi se prvi put u životu ni ne odmara. Verrujte mi ne ide mi se čak ni na plažu što je jako čudno. Ne znam šta ko ima da kaže o tim simptomima (smeh)-našalila se Viskovićeva.

Ljubavni život Marine Visković intrigira mnoge iako pevačica tvrdi da nakon raskida sa mirkom Vukovićem i dalje solira. Marina i Mirko poznali su se još davne 2010. godine, a spojila ih je Ceca Ražnatović, čiji je Mirko kum. Iako je planirala brak s njim, nakon gotovo deset godina su raskinuli.

– Bila sam u dugoj vezi sa Mirkom, on je jedini muškarac kog sam predstavila javnosti. Zajedno smo bili deset godina. Neizmerno sam ga volela. Međutim, raskinuli smo i otad se ne srećemo i nemamo kontakt. Bilo je lepo dok je trajalo, ali sada je još lepše jer sam slobodna. Trudiću se ubuduće da intimu čuvam za sebe, jer je moja publika navikla da se fokusiram na pesme, a ne na muškarce-istakla je nedavno.

MARINA VISKOVIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 41 ok
Foto: Foto Nova,
Autor: J. Jović