Login/Registracija

Popović mu zbog prezimena predviđa karijeru zvezde, a on želi samo nju: „Vežbao sam i priželjkivao“

IMG 4599

Prvi put u „Zvezdama Granda“ predstavio se Bakir Mečkić (20) iz Sarajeva, nekadašnji učesnik šoua „Neki novi klinci“ koji je ovog puta oduševio žiri.

Pesmama „Ja sam kriv što sam živ“ i „Kosa do ramena“ Bakir je osvojio pet glasova žirija, a posebnu radost zbog toga nije mogla da sakrije njegova majka koja je u bekstejdžu skakala od sreće.       

-Srećna sam i ponosna na svog sina – rekla je Bakirova majka nakon nastupa, a Saša Popović konstatovao da je Bakir veoma interesantan kandidat.

IMG 4603

-Imaš dobro prezime za zvezdu. Mile Kitić, Bakir Mečkić, to su interesantna prezimena koja se lako i brzo pamte– rekao je Saša, što je nateralo Aleksandra Milića Milija da ispriča anegdotu sa aerodroma apropro prezimena.

-Mile i ja kasnimo na avion, i sad oni nas zovu, kao Milić, Kitić da se jave -rekao je Mili, na šta se Popović nadovezao i pokazao prstom:-Možda je stvarno milić Kitić.

-Prekini bre! Eto ti ga tu, pa proveri – dobacila je Marija Šerifović.

sasa 2

Budući da je takmičar dobio pet glasova imao je pravo da izabere mentora.

-Ono što sam ja uvek priželjkivao je Marija Šerifović. Vežbao sam i mislim da je moj repertoar za Mariju – rekao je takmičar, a mentorka uzvratila:

-Ima tu posla, ali polako. Dobro došao! Kada nekom dam glas to znači da sa njim želim da radim. Ajde lagano za Sarajevo!

0A0A3171

Popović je zatim otkrio da Marija ima pun šinobus kandidata, ali ga je demantovala, pa je rešio da pročita koliko ko od mentora ima takmičara do sad.

-Do ovog trenutka Marija i Ceca imaju po osam kandidata, a Bosanac ima, nećete verovati, čak dva. To je za rubriku „Verovali ili ne“. Viki ima tri – otkrio je Saša, a Dragan Stojković Bosanac poentirao:

-Treba držati do sebe, a ne kao da ste u rafovima pa vas biraju!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić