Bosanac zamerio takmičarki: „Svađaš se, drčna si“, Bekuta raskrinkala Mariju i Popovića

IMG 4619

Kada je na scenu „Zvezda Granda“ izašla Samanta Kunšt (24) iz Celja žiri je bukvalno zanemeo od njene lepote i atraktivnosti. Šarmantna tamičarka osvojila je sve spontanošću, talentom koji je pokazala u pesmama „Kao so u moru“ i „Šakom o stol“ za koje je dobila šest glasova.

Koliko je ova devojka uživala na sceni, toliko smo i mi dok smo te gledali i slušali – rekla je voditeljka Sanja Kužet nakon Samantinog nastupa, dok je Popovića zanimalo odakle potiče prezime Kunšt.

-Ona je rođena u Sloveniji, ali mi smo iz Bosne, a otac iz Hrvatske – objasnila je Samantina majka, što je Popoviću odmah prokomentarisao:

-Pa zato ona tako peva!

IMG 4618

Kako na njenu lepotu i talant niko nije ostao ravnodušan, Popovića je zanimalo zašto Dragan Stojković Bosanac nije dao glas za Samantu.

-Ja sam imao sličnu opciju prošli put, u prošloj godini sa Antonijom Čerkez koja imala i sličnu boju glasa. A nije mi se dopala jedna stvar, a to je da se Samanta svađala sa svojim tekstom! Non stop si bila drčna, ali mislim da je to deo tvog karaktera. Da se ne shvatimo pogrešno, muzika je smena konstrasta, da bi bilo drčno nešto mora da bude mekanije i obrnuto-obrazložio je Bosanac, dok je Marija Šerifović objasnila da nije dala glas kako bi neko od njenih kolega dobio nekog kandidata.

-Nije bila loša, nego se ja zalažem za ozbiljnije interpretacije -dodala je.

Ana Bekuta se umešala i optužila Popovića i Mariju da su u talu.

-Sumnjam da se ti i Marija dogovorate pred emisiju koga da uzme od kandidata – rekla je Bekuta, što je Popoviću bilo nejasno.

-Kada neko za pet minuita pojede tri krofne, on poludi – odgovorio je Saša, što je naljutilo Bekutu, te mu je odbrusila: -Prvo, ja nisam stigla do tri krofne. Nemoj da mi brojiš zaloge, to nije lepo!

0A0A3297 2

Kako je takmičarka dobila šest glasova imala je pravo da odabere mentora, a to je na prvu bila Ceca Ražnatović.

-Ovakvu lepotu da odbijem? Pa nisam poludela – rekla je Ceca, dok je Popović dodao da je trebalo da odabere Viki.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić