Ko bi rekao da Ivana Dudić pravi ovakav šou? Lete čaše i šuške zbog jedne pesme (VIDEO)

ZIRI NNK SNIMANJE 17102022 FOTO MUNJA 30 ok

Iako je iskustvo u žirijskoj stolici popularnog šoua „Nikad nije kasno“ već stekla, popularna glumica Ivana Dudić ne krije uzbuđenje zbog ponovnog poziva Žike Jakšića. Iako se u muzici nikada nije oprobala, očekivanja od veterana ima i u ovoj sezoni.

-Očekujem dobru muziku pošto ne mogu da ocenjujem pevačke sposobnoti, za to su zaduženi Kiki I Mare. Ja ću da ocenjujem, ne mogu da kažem scenski nastup, ali emociju mogu. Toliko mogu i posle ću se truditi da procenim kakvi su takmičari u komunikaciji sa nama- objasnila je lepa glumica.

Iako za muziku nije talentovana, ne krije da je ljubitelj kafane koju veoma često posećuje, ali i dobrog provoda.

-Inače nisam kafanski lik, ali volim kada se potrefi dobro društvo da lomim čaše. (smeh) I to uz pesmu „Svirajte noćas samo za nju“, to mi je omiljena pesma. Uvek dajem i bakšiš. Kao što mi glumci radimo za aplauz, tako je bakšiš sastavni deo posla muzičara- otkrila je Ivana.

IVANA DUDIC NNK SNIMANJE 17102022 FOTO MUNJA 18 ok 1

Budući da važi za jednu od najlepših i najnegovanijih glumica, mnoge zanima kojim trikovima se služi da bi izgledala poput tinejdžerke.

-Mnogo radim i to je jedini trik za dobar izgled! Ustajem mnogo rano, ležem rano koliko mogu, posle ceo dan dvanaest sati snimanja. Često ne stižem da jedem na vreme, ali moram da kažem da ne gladujem (smeh)- našalila se glumica koja je jedna od najuspešnijih kada je reč o domaćoj kinematografiji.

Uprkos tome ima velike snove i ciljeve kojima teži bez obzira na dosadašnju slavu.

-Gomilu snova imam i profesionalno i privatno. Što se posla tiče samo neka ostane onako kako jeste, prezadovoljna sam. Uvek su mi se nudile fantastične uloge koje nisam imala razloga da odbijem i da se premišljam. Inače dosta sam razmišljala, pošto sam bila vicešampion Balkana u mađioničarstvu. Dosta sam razmišljala da napravim neku predstavu u kojoj ću vezati glumu i mađioničarstvo. Želela bih da probam to na sceni nekada, kada se bude ukazala- otkrila je za Grand.

Detalje iz Ivaninog života, koje do sada sigurno niste znali, otkrivamo u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović