Login/Registracija

Sanja Vučić najavila velike planove pa progovorila o udaji: „Ne može privatni život da trpi zbog posla“

e1fbf6f8d25d1a955cd52c363f3b32b25854d76d

Pevačica Sanja Vučić koja je zablistala na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije gde je između ostalog odgovorila i na brojna pitanja novinara. Sanja se za početak se osvrnula na izbor garderobe, pa je odmah u sve umešala i svog dečka:

-Jako sam neodlučna kada je u pitanju izbor garderobe, ali uvek se fokusiram da bude što jednostavnije i meni prijatno, tako da ne trošim previše vremena na to. Dečko mi pomaže prilikom izbora odevnih kombinacija, uglavnom kao kritičar, ali retko kada ga poslušam – ispričala je ona.

SANJA VUCIC PZD SNIMANJE 30012023 FOTO MUNJA 13
Sanja Vučić o udaji

-Za mene je 2023. godina bila jako berićetna, posebno što se tiče mog albuma koji je skoro izašao, i moje celokupno delovanje kao solo artiste na estradi mi je bilo jako zanimljivo, ali i dosta teško. Svakako da je ova godina bila divna i nadam se da će sledeća biti još bolja. Želje za sledeću godinu su mi da mi pre svega pesme prođu dobro i da napravim koncert na Ušću. Šalim se, ali svakako sreće, zdravlja i ljubavi nikada ne manjka – rekla je vidno raspoložena Sanja.

mama sanje vučić iskritikovala njen veliki hit

Sanja Vučić o udaji

-Nemam još nameru da se udajem, sada sam samo karijerista. Mnogo je zahtevno da u isto vreme balansiraš karijeru i privatan život, ali kada je dobra organizacija, sve može da se postigne. Naravno da se nema energije za sve, ali kada imate nekoga ko vam je i podrška u tom vašem putu, onda zna da bude jednostavnije. Zahtevno jeste, ali ne može privatni život da trpi zbog posla. Okružena sam ljudima koji imaju razumevanja za moj posao i niko mi ne zamera, svi imaju ideju šta radim i kako funkcioniše taj svet – iskrena je Sanja.

BONUS VIDEO: Sanja Vučić na koncertu Aleksandre Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić