„Ima strogu energiju“ Sanja Vučić razotkrila Teu Tairović, dotakla se i saradnje: „Ja sam najveći krivac za to“ (VIDEO)

Sanja Vučić kaže da se u društvu svoje koleginice Tea Tairović oseća kao dete. Pevačica u intervju za Grand otkrila da je njena koleginica stroga, kao i da zna šta želi.

Tea je mlađa od mene tri godine, ali se pored nje osećam kao dete, jer ona ima strogu energiju. Sviđa mi se jako što je samosvesna, žena je sa stavom. Inače, to jako volim kod žena, volim kada su svesne sebe, kada su jake i stamene. Tačno zna šta želi, ima svoj put. Mnogo mi je drago što je tu gde jeste i što sam ja u neku ruku imala tu neki udeo – rekla je pevačica.

mama sanje vučić iskritikovala njen veliki hit

Uskoro duet Sanje Vučić i Tee Tairović

Atraktivna crnka kaže da su Tea i ona prebukirane nastupima, ali da će se potruditi da uskoro objave pesmu koju već dugo najavljuju.

Više mi je glupo da pričam o duetu, mislim da sam ja najveći krivac. Ne znam da li ste videli njen spisak nastupa i moj je ogroman, ali njen je neverovatan. Neću da stavljam pritisak, hoću da to bude lagano, da sve uradimo bez ometanja u jednom dahu, tako da polako – istakla je Vučićeva za Grand.

SANJA VUCIC ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO FILIP 21

Sanja Vučić: Pevači ne treba da očekuju previše jer mogu da se razočaraju

Sanja kaže da bi mladim pevačicama i devojkama koje žele da se bave muzikom poručila da ostanu dosledne sebi.

Vremena se menjaju i to je neminovno. Ima dosta mladih izvođača koji se jako lepo snalaze u ovoj džungli, mnogo bolje nego što sam se ja snalazila i sa mnogo više godina od njih. Ono što bih rekla svima koji počinju ili žele da se bave muzikom je da ne očekuju previše, jer može doći do razočaranja. Pogotovo što društvene mreže stavljaju veliki pritisak i vizuelno. Samo je jako važno raditi na sebi, trening, teretana, ishrana, ne samo to već suštinski sebe upoznati na pravi način, znati svoje potrebe, pratiti svoje telo i svoje emocije. Ne treba ništa raditi na silu i što nije preko potrebno. Samo negovati sebe – zaključila je pevačica.

SANJA VUCIC PZD SNIMANJE 30012023 FOTO MUNJA 76

Sanja kaže da nema ništa protiv estetskih intervencija, ali ističe da sve treba dozirati.

Vodim se time da ako neko želi i oseća će se bolje psihički i lepše kada uradi neki zahvat, apsolutno sam za to. E, sada da li se to uklapa u norme estetski lepog, to ne treba nikoga da zanima, ako je nekome lepo u svojoj koži, to je jedino važno. Ići na ekstreme ne valja, nije ni dobro piti ni previše vode, a ne tako nešto. Svako neka radi ono što njemu prija, ako nikoga ne ugrožava – zaključila je Sanja.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S.Stojanov